Kaunis jääkaappi

Nyt kun mieli on vähän piristynyt sitten edellisen postauksen, ajattelin näyttää tämän meidän jääkaapin joka saapui meille viikolla.

Tämä on siis Bompanin retrojääkaappi, jossa pieni pakastinosa.
Olen todella tyytyväinen kyllä tähän! Mun mielestä tuo kerma on värinä täydellinen tämän huoneen muihin väreihin ja sopii tänne vanhaan taloonkin. Koko on myös hyvä, jääkaappiosa on ihan hyvän kokoinen ja pakastinta emme hirveästi käytä. On meillä sitäpaitsi sitten lisäpakastin ullakolla jos tarvii.

Nyt tuo näyttää vähän yksinäiseltä tuossa, mutta tuolle seinälle tulee vielä joku lipasto tms johon tulee kahvinkeitto ym välineet. Teemme varmaan itse siihen joskus jonkun pöydän/lipaston. Eikä tuo jääkaappi ole vielä edes ihan oikealla paikalla. Se siis sijoitetaan työtasojen vastakkaiselle seinälle. Oikealle jää ikkunat ja ruokapöytä.

Bompanissa on myös se hyvä, että mun mielestä tämä on yhtä hieno kuin esim Smegin vastaavat mutta puolet halvempi! Mun säästötili tästä vähän keveni, mutta normihintaista Smegiä en olisi voinut edes kuvitella. Mies ei ymmärrä miksei tavallinen kaappi käynyt, mutta mä vaan jotenkin niin tykkään näistä. Säästetään sitten jossain muussa. (vaikka autossa joka on ihan ruosteinen romu, heh)

Huomasin myös tänään että kirjautuneita lukijoita on jo 200! Kiitos kiitos! Plus lisäksi tietty kaikki te muut lukijat! Ihan mielettömän kiva, mulla on hyvät lukijat, edelliseenkin postaukseen tuli paljon hyviä vastauksia ja kannustusta.:)
Ehkä se remppainto tästä taas tulee vaikka nyt onkin vähän mieli maassa. Toisaalta, onko se ihme, takana vuosi mieletöntä puurtamista, ei kai sitä voikaan aina ja kokoajan jaksaa. Varsinkin kun tietää että niitä vuosia vielä mooooonta edessä. Jollekin tapettien pieni repeily voi kuulostaa tosi vähäpätöiseltä ongelmalta, mutta tällaisessa elämäntavassa voi pienikin tuntua joskus toooosi isolta kun sitä on vaan niin kuitti. Varsinkin kun elämässä on kuitenkin muutakin kuin tämä blogissa kerrottu.

Pitää ottaa sitten iloa ja energiaa jostain muusta, vaikka mennä halailemaan sitä jääkaappia.:D

-Henna-

Kommentit (8)
  1. Ihana jääkaappi 😉 Kyllä sitä saa väsyä ihan reilusti, oli sit tekemäs mitä tahansa. Iloja saa sit vaikka mistä ;D ( mä iloitsen että tilaan hyviä tee laatuja , ja nautin niistä) Vaikka sit halailemalla sitä jääkaappia ;D T: Niina ja 4kisua

  2. Pietaryrtti
    19.3.2012, 11:49

    Todella kaunis jääkaappi! Eipä todella tarvitse piilottaa mihinkään :)! Retrokodinkoneissa on kieltämättä tyyliä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *