Blogit
Koti asemalla

Kauniit kuulokkeet ja muut asusteet (sis. alekoodin)

*Kaupallinen yhteistyö: Sudio Sweden

Olen perinyt äidiltäni ja mummiltani rakkauden kaikkea kaunista kohtaan. Blogista nyt tietty näkyy että tykkään laittaa kotia kauniiksi. Se ei kuitenkaan ole ainut asia, vaan tykkään panostaa myös vaatteisiin, koruihin, asusteisiin, jopa kauniit pesuainepurkit ym huomaan ensimmäisenä kaupan hyllyllä. Joistain asioista saatan maksaa hiukan enemmän, jos saan siten kauniimmat tuotteet. Se näkyy toki myös sitten myös mun omassa kaupassa. Ainoastaan luonnonkosmetiikassa ja vastaavissa ekotuotteissa saattaa ekologisuus voittaa ulkonäön. ONNEKSI  tosin nykyään ekotuotteissakin panostetaan tuotteen ulkonäköön.

Yksi tällainen ulkönäkö-asia on myös elektroniikka. Tässä on tosin miehen kanssa pieni ristiriita. Mies tykkää valmistaa ja korjata itse laitteet halvalla/ilmaiseksi, ulkonäöstä välittämättä. Itse taas olen vuosien varrella toivonut valkoisen läppärin, valkoisen telkkarin jne, eli vähän omaan silmään kauniimmat laitteet jotka tietty sitten myös maksaa enemmän. Mies onneksi jo tuntee mut, ja yrittää metsästää kivemman näköisiä tuotteita edullisemmin. Toki niin, että laatukin olisi hyvää. Esimerkiksi mun kameran valitsin hyvin pitkälti myös ulkonäön perusteella. On kivaa kantaa mukana pientä ja kaunista kameraa.

Uusin rakkaus onkin sitten nämä Sudio Swedenin kauniit kuulokkeet. Mä tykkään lenkillä käyttää just tällaisia isoja kuulokkeita, varsinkin langattomia. Aiemmin mulla oli pinkit ja langalliset kuulokkeet, mutta valkoiset, vähän tyylikkäämmät oli haaveissa. Tykkään kotona väreistä, mutta tykkään myös valkoisesta ja kullasta tietyissä asioissa. Ne tuo tyylikkyyttä värien keskelle. Varsinkin asusteena nämä on oikein passelit. Eikä asiaa huononna yhtään se, että nämä on tosi mukavat päässä, ja laadukkaat.

Sudion kuulokkeisiin voi myös vaihtaa nuo ”capsit”. Kuulokkeissa tulee mukana valkoiset capsit kultaisella raidalla, nämä marmorikuvioiset sain kaupan päälle. Marmorikuvio ei ole ehkä ihan mun juttu, vaikka kaunis onkin. Joten voi olla että ostan myöhemmin Sudiolta eri capseja eri tilanteisiin. Nämä marmorikuvioiset  sopii sitten siistimpien asujen kanssa. Tosin täytyy myöntää että alan vähän lämpiämään marmoriinkin. Meille sitä ei kotiin ole tulossa mutta muilla ihailen sitä.

Nämä capsit olisi kivat myös, varsinkin kesällä. Kuva: Sudio Sweden
Nämä capsit olisi kivat myös, varsinkin kesällä. Kuva: Sudio Sweden

Mulla on tosin vähän huono tapa valita kauniita asioita huomioimatta niiden yhteensopivuutta, tykkään niin monesta eri tyylistä. Valkoinen ja hillitty on sellainen mistä tykkään joskus, joskus tykkään leikkisästä ja värikkäästä, joskus boheemista, joskus vähän rokahtavasta. Ne ei ehkä aina sovi yhteen, mutta minkäs teen kun niin monesta tykkään.
sudio4

Sudio Sweden tarjoaa myös teille lukijoilleni tilauksista -15% alennuksen koodilla asema15. Postikulut ovat myös ilmaiset. Pääset tilaamaan tuotteet täältä. Sudiolta löytyy toki myös muita kuulokkeita eri makuun. Kaikissa kuulokkeissa yhdistyy korkeatasoinen äänentoisto ja kaunis design.

Itse en kotona kuuntele paljoakaan kuulokkeilla, jotta kuulen lasten äänet mutta illalla on kivaa laittaa musa kovalle ja fiilistellä omassa rauhassa. Nyt meinaankin siirtyä työasioihin vielä, kuulokkeet korvilla. Me tultiin just mökiltä jossa oltiin maanantaista lähtien, joten tekemistä riittää. Pyykkikone pyörii ja työpino odottaa työhuoneessa.

-Henna-

Kommentit (2)

  1. Niina

    Mihin asti tarjouskoodi on voimassa? 🙂

    • hennaasemalta

      Mä en saanut mitään aikataulua, joten kannattaa varmaan kokeilla, josko se toimisi vielä. 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *