Blogit
Koti asemalla

Kastehelmi ja muut alelöydöt

 Citymarketeissa on nyt kiva kampanja jossa leimoja keräämällä saa tiettyjä Iittalan Kivilyhtyjä ja Kastehelmi-sarjaa puoleen hintaan.

Itse olen noita kastehelmiä pyöritellyt, kerätäkö vaiko ei. Mulla kun on keräyksessä jo Greengatet ja nuo Koko-astiat. Kastehelmi miellyttää mua varmaan siksi eniten koska ovat lapsuudesta tuttuja, niistä olen monet herkut mummini luona syönyt.
Koska leimoilla sain kaksi syvää kippoa yhteensä reilun 10 euron hintaan, niin päätin että kyllä ne Kastehelmetkin sopii Greengaten ja Kokon kaveriksi.
Vähän pieniä ovat kulhot mutta kyllä noista jogurtit ja jälkiruoat syö.

Kun muutamme toiselle puolelle, nämä kaikki tulee keittiöön esille ja ihan arkikäyttöön. Miksi sitä turhaa kauniita astioita kaapissa piilottelisi.

Eilen löysin toisen kivan alelöydön. En ole mikään leipojamestari enkä omista kovin montaa keittokirjaa, mutta tätä kirjaa olen pyöritellyt käsissäni monesti. Nyt kun Suomalaisessa kirjakaupassa oli Leila Lindholmin Pala kakku ja ja paljon muuta-kirja 10 eurolla, nappasin sen mukaani.

Vesi kielellä selasin ihania keksi, kuivakakku, muffinssi, piirakka, leipä, mehu ym ohjeita. En varmaan ikinä osaa päättää mitä näistä teen ensin! Ehkä jotain Mikin synttäreille ensi viikolle… Kirjan ihanuutta ei todellakaan vähennä myöskään kauniit kuvat ja leivosasetelmat, voisin ostaa kirjan jo pelkästään niiden vuoksi.

Tässä oli suuri osa ohjeista myös kovin kesäisiä, kuten suklaapavlova tai monet kakut ja piiraat jotka oli kuorrutettu isolla keolla tuoreita marjoja, nam nam!!

Vielä yksi löytö pitää kertoa, Clas Ohlsonista Nukanpoistaja! Siis miten mä olen elänyt elämäni tähän asti ilman tuota yksinkertaista mutta täydellistä laitetta? Lapset varmaan mietti eilen että nyt se on lopullisesti seonnut, kun silmät kiiluen kaivoin vaatteita ja huristelin nukkaa pois vaatteista.:D ”katsokaa miten magee laite, kaikki lähtee!!” Varmaan oli tosi kiinnostavaa…. Mutta oikeasti, vaatteet jotka olen meinannut melkein heittää pois epäsiistin nukan takia, ovat nyt kuin uusia, ihanaa! Sohvaakin sillä puhdistelin kun sekin on nukkaantunut, mutta eipä ole enää.:)

Pienet on ilot ja niin edelleen, tässä talossa, heh!

-Henna-

Kommentit (15)

 1. Jasmine

  eikää, voin nii kuvitella sut ja ton nukanpoistajan! :D:D hahha oot ihana. 🙂

 2. Ansku

  hankipas saman kirjoittajan uudempi kirja…se on vielä parempi 🙂 kaikki leivokset keränneet vain kehuja kun sen mukaan tehnyt…valinnan vaikeus vaan iskee resepti määrän edessä!

 3. hennaasemalta

  Sanna: Vaaleansininenkin on ihan kiva, ehkä lisään sitäkin sarjaani.:)

  Päpä: Haha, kyllä!:D Joo mä en kysele ukolta onko meillä liikaa kippoja kun herralla itsellä pursuaa tietokoneen raatoja ja osia tuleva työhuone.:D Että paras olla hiljaa vaan hänen.:D

  Töölön tyllerö: No mutta hyvä jos tykkäät niistä vieläkin, mä toivon etten itse kyllästy näihin omiini helposti. Jännästi kun jotkut tavarat on vuosia ihania ja jotkut ei sitten kuitenkaan vaikka niin olisi luullut…

  Anonyymi: Kiitos!:)

  Sari: Totta!:D Pitääkin kaivaa rullateippi esille niin saan mun nukattomista vaatteista vielä kissankarvatkin pois.:D
  Kastehelmet ovat kirkkaita.:)

  Jasmine: Hih, kiitos sisko-kulta!:)

  Ansku: Piti heti googlettaa. Tarkoitat varmaan tuota "vielä yksi pala!"-kirjaa? Oi pizzaa ja kaikkea, ehdottomasti pitää hankkia, kiitos paljon vinkistä!:)

 4. Anonyymi

  Kai se nukanpoistaja pitää hakea kokeiluun… Mä vedän teippiharjalla mustaa mattoa säännöllisesti… 😉 t.päkkänä

 5. Jii

  Kiitos arvokkaasta vihjeestä! Pidän kovasti Kastehelmista, joten -50 % tarjousta ei voi ohittaa.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *