Blogit
Koti asemalla

Käsityöhuoneen suunnitelmia

(Kuvat omia, ikea.fi, etsy.fi) 

Meillä ei ole toivoakaan päästä sisustamaan toista puolta vielä pitkään aikaan, mutta voitte varmaan uskoa että minulla on jo pää täynnä suunnitelmia. Keittiön, olohuoneen ja oman käsityöhuoneeni olen mielessäni sisustanut jo monesti. Äsken tosin tuli lehdessä vastaan kuva, joka pisti miettimään tuota käsityöhuonetta uudelleen.

Alunperin suunnitelmat pyöri tuon ylläolevan kuvan tyylissä. Värit ym tulisi tuon pienen lilan keep calm-taulun ja Amy Butlerin kankaiden ympärille. Näistä kankaista tekisin tyynyjä tai tilkkupeiton. Eli melko söpöä ja romanttista. Huoneessa olisi iso työpöytä, hyvät kaapit ja tilat kankaille, langoille ja askartelutarvikkeille. Lisäksi nojatuoli jossa kutoa rennosti sekä vuodesohva/sänky, sohva-ja vierassänky käyttöön. Aika täynnä se huone tulee varmasti olemaan (mä vaan tykkään runsaudesta, sille ei voi mitään) mutta yritän pitää värimaailman raikkaana ja valoisana. Valkoista, ohuet pitsiverhot jne.

Olen tässä selaillut Kotivinkin uusinta 101 ideaa-lehteä. Tämä alla oleva kuva ja sen värimaailma on vaan tosi kiva!

(Kuvat hm.com, kirjokas.com, ombrellino.fi)

 Mä olen jo ihaillut aiemmin noita h&m:n lakanoita, punavalkoista ja Minniprinttiä. Se tyyli ei vaan sovi meille, mutta tykkään siitä tosi paljon. Samaa tyyliä on tuossa lehden kuvassa, eli voisin ehkä sitä laittaa. Vähän sellaista leikkimielistä, yhdistettynä romanttiseen ja ”mummoon”. Toki voisin yhdistellä molempien kuvakollaasien tyylejä. Vitsi kun ihmisellä pitää olla niin monipuolinen maku….

Tapetit toisella puolella pitäisi olla mahdollisimman pitkälti 1900-luvun alun (talon rakennusaikaa) eli Jugendin aikaista. (Tämä ei siis ole mikään museoviraston käsky, vaan mun oma ajatus) Alla Tapettitalon Hopealehti sekä Lukko. Ensimmäinen on ehkä vähän liian ”kuviollinen” mun makuun, Lukkoa tulee ihan varmasti ainakin johonkin ja jollain värillä. Onko se sitten mun huone, en tiedä.

 Että tällaisesta mä haaveilen.:) Tylsää kun tietää että kestää kauan ennen kuin nämä haaveet toteutuu, mutta niitä kohti mennään kuitenkin.:) Hirveä homma oli kerätä nuo kollaasit, mutta oikeasti aika hauskaa koska siinä näkee itsekin mitkä sopii yhteen ym. Sitäpaitsi sitten kun vihdoin pääsen sisustamaan, mulla on jo blogissa hyvät suunnitelmat josta katsoa että mikäs tapetti se nyt olisikaan jne.:)
Vielä voisin kertoa että aika vahva ajatus on kaikessa kuitenkin se, että lattiat maalattua puuta, luultavasti harmaata (valkoinen on nätti mutta ei sovi tähän taloon) seinät aika pitkälti tapetoitu kuten jo kerroin. Itse talo pitäisi sen vanhan oman aikansa tyylin, sisustus olisi sekaisin raikasta ja uutta sekä vanhaa, kierrätettyä, värikästä, ja mukavan leppoisaa. Kodikasta.:)
Miltäs kuulostaa?
-Henna-

Kommentit (8)

 1. hennaasemalta

  Iida: Ei kiitos, postikulutkin jo maksaa, ja meillä on hiekkaleluja jo iso ämpärillinen.:)

  Liinu: Kiitos.:) Juu,toki. Täytyy sitä arvostaa talon historiaa ja tyyliä kun tällaisen ostaa.:) Just tänään kun istuskelin pihalla, ihailin TAAS talon ikkunanpielien koristeita ym.:) (ja harmittelin niiden huonoa kuntoa..)

 2. Jasmine

  Mä niin ootan et sun käsityöhuone tulee valmiiks ja päästää yhes tekee sinne kaikkee! :)ikävä jo yhteisii askartelupäivii.. 🙁

 3. hennaasemalta

  No niinpä, aattele miten kivaa!:) Sitten sä voit aina yöpyä siinä.:) Siitä tulee niin kiva huone että unikin maistuu sielä.:)

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *