Blogit
Koti asemalla

Kanelipullaa

 Korvapuusteissahan ei sinänsä ole mitään ihmeellistä. Kaikki tuntevat korvapuustit.
Ihmeellistä on taas se, että mä tein niitä piiiiitkästä aikaa! Leipominen on jäänyt todella todella vähäiseksi tässä nykyisessä keittiössä. Suorastaan hävettää myöntää etten ole tuota ihanaa KitchenAidin yleiskonetta käyttänyt kertaakaan aiemmin täällä…
Se ei ole varmaan ihme ettei mulla ole oikein aikaa keskittyä kaiken lisäksi leipomiseen. Lisäksi laskutila on aivan onneton ja keittiö muutenkaan ei vaan toimi.

Koska en kuitenkaan enää jaksanut odottaa muuttoa että pääsen upottamaan kädet taikinaan, olin päättänyt että joku päivä teen korvapuusteja. Se päivä oli tänään.

Taas kerran pääsin toteamaan, miksi en leipoisi kuitenkin useammin, onhan tämä koneella niin helppoa ja mikä parasta, lopputulos on herkkua!

-Henna-

Kommentit (5)

 1. Jasmine

  oijoijoi nam! 🙂

 2. kioto

  Vitsi mikä Kitchen Aid <3<3<3 Ja ihanat ruokapöydän tuolit. Meillä itse asiassa on maalipurkit kanssa tossa tyrkyllä, jos saisi inspiksen.

  Tervetuloa kylään uuteen blogiini: villakaapa.blogspot.fi

 3. Sari

  No äläs mitään.. Voin kertoa, ettei meidän poloinen miesväki ole kovin montaa pullantuoksuista hetkeä tässä meidän kodissa kokenut. Mitä nyt pakastepullien toimesta.. Järkkyä. No, nyt sain kaverilta lahjaksi ihanan HK Livingin leivinlaudan ja heti tule fiilis, että nyt se alkaa kuulkaas pullanpyöritys tässäkin taloudessa! ;D
  Tuo kone on varmaan kätsy. Puhumattakaan vallan hemaisevasta ulkonäöstä!

 4. Pirjo

  Mulla on ollu ihan samat aikeet jo eilen mutta jostainsyystä ne sit jäi…noh ensviikolla varmasti pyöräytän pullaa samaisella koneella 🙂

 5. hennaasemalta

  Jasmine: 🙂

  Kioto: Joo tuo kone on niiiin ihana!:) Kävin kurkkaamassa ja jätin viestin.:)

  Sari: Jep, ihan huono omatunto kun en ole ollut pullantuoksuinen äiti…Lapset kuitenkin nautti kun saivat olla vähän apukokkeina, ja korillinen pullia katosi hetkessä suihin!
  On kyllä kätevä ja laadukas kone, ja parasta on kyllä ulkonäkö.:)

  Pirjo: Lupaatko?;) Se kyllä kannattaa!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *