Blogit
Koti asemalla

Kaikkea Epusta kiviin

Otin mun kuratassusta pari kuvaa, kun herra käpertyi taas tuttuun tapaansa mun kylkeen päiväunille. Meidän kissat on selkeästi valinneet omat lemppari-ihmisensä, Osku on Samin kaveri, heti aamusta hyppää miehen syliin rapsutettavaksi ja juoksee ja hyppii tämän perässä kuin koira.
Eppu taas hakee rapsutukset mieluiten multa, ja illalla kun heittäydyn sohvalle, Eppu käpertyy kylkeen nukkumaan.

Mulla oli sunnuntaina vapaapäivä pitkästä aikaa, joten me tapetoitiin miehen kanssa olohuonetta. Pari seinää vasta valmiina koska viimeiset ovat vielä täynnä seiniä pitkin meneviä johtoja. Tämä oli kuitenkin hyvä alku ja sujui hitaasti mutta hyvin. Aletaan olemaan jo aika hyviä tässä hommassa, ensimmäisen kerran rävellyksen jälkeen. Tällä kertaa jännitti vaan kun seinän alaosaan ei tullut paneelia, vaan tapetti piti vetää lattiasta kattoon. 3,3 metrisiä vuotia piti saada kieroon seinään suht suoraan laitettua. Hyvinhän se kuitenkin sujui!
 

Melkein valmista lastenhuonetta olen alkanut sisustelemaan sen mitä pystyy. Pari kivaa korttia laitoin kehyksiin, ja suunnittelen juuri verhoja huoneeseen. Ikkunan kauniit karmit haluaisin jättää näkyviin, ja lapset repii pitkiä verhoja, joten huoneeseen tulee varmaan joku pimentävä rullaverho.

                                         Miki sai kummitädiltään näin hienon synttärikortin, joka sekin kehystettiin.

Loppuun vielä lasten taidetta. Jokainen pienen pojan vanhempi tietää varmaan sen poikien tarpeen kerätä joka paikassa oksia ja kiviä. Meillä on pojilla aina taskut täynnä kiviä, ja piha täynnä oksakasoja joita on raahattu meille ties mistä kaupan pihalta tms.
Niistä kepeistä en tykkää sitten yhtään, mutta täytyy myöntää että tuo eteisen ikkunalle kummasti kerääntynyt kivijono on oikeastaan aika kaunis.:)

-Henna-

Kommentit (8)

 1. Merikuu

  Meillä on kans toi Ombrellinon vihreä kortti! Eemeli valitse sen itselleen ja se on kehyksissä olkkarin seinällä, ihana kortti 🙂

 2. Sari

  "Ikkunan kauniit karmit haluaisin jättää näkyviin…"
  Tämän kohdan näytän niin äidilleni! Me käytiin just äskettäin keskusteluja aiheesta. Meidän äiti on niin verhoihmisiä kuin olla ja osaa (kuten myös pöytäliinaihmisiäkin..). Ilman verhojahan ei muka voi elää ja huone on kuulemma ihan keskeneräisen näköinen jos jotain ei roiku ikkunassa. Meillä maalla mies juurikin naputteli kauniit leveät listat ikkunoiden ympärille ja johan se nyt olis synti piilottaa ne verhojen taakse!

 3. hennaasemalta

  Merikuu: Ai jaa!:D hauska sattuma et teilläkin just se kehyksissä.:)

  Sari: Haha!:D Mäkin olen aika verhoihminen, mun mielestä ne tuo kodikkuutta. mutta noiden karmien peitto joka huoneessa olisi todellakin synti, ja lastenhuoneen kirjavan tapetin kaveriksi olisi aika vaikea valita verhoja, korkeintaan jotkut perus valkoiset. Pitkät valkoiset verhot taas lasten huoneessa….not good…:D

  Meidän ikkunat on niin kauniit että tuovat jo ihan itsessään kodikkuutta huoneeseen.:)

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *