Kaakaota ja ruusuja

Täällä ei ole tapahtunut mitään ihmeempää, joten ei ole ollut kerrottavaa blogiinkaan….
Ihan pikkuisen ollut rempassa edistystä kuitenkin.
Sain viikonloppuna rapsutettua sen lastenhuoneen lattian vihdoin loppuun. Lattiasta tuli niin erinäköinen, että isosta vaivasta huolimatta kyllä kannatti! Harmittaa vain todella paljon ettei meillä ole ennen ja jälkeen kuvia…Olisi ollut itsellekin hauska nähdä kuvissa se ero.
Lisäksi lattiassa oli paljon kuoppia, oksanreikiä ym ja muovimaton repimiä todella ikäviä isoja kuoppia. Oksanreiät sun muut saavat jäädä mutta isot kuopat täytimme jollain betonimaisella tasoitteella. Ei ehkä se luonnonmukaisin ratkaisu, mutta uskon että tässä ihan toimiva. Puukittiäkin ostin mutta se kuulemma kutistuu joten päädyimme tähän.
Vielä kun hiotaan lattia, niin pääsen maalaamaan. VIHDOIN!:D

Tänään kävimme tilaamassa helmipaneelia ja ostimme lattiamaalin. Lattiaanhan harkitsin ensin harmaata, välillä puupinnalle jättöä mutta ehdoton voittaja oli Uulan puulattiamaali ja sävy Kaakao. En saanut siitä kuvaa tänne, mutta tuo Tikkurilan sävy on varmaan aika lähellä. Eli sellainen vaalean ruskea, maitokahvin/kaakaon väri. (Kiitos Niina vinkistä, sinä tämän joskus esittelit ja siitä se ajatus sitten lähti.;) )

Tämä sopii moniin tapetteihimme ja jos lattiaan tulee kolhuja, alta paistava vanha tummanruskea ei näytä niin pahalta.
Mitäs tykkäätte?

Lisäksi näillä näkymin mun huoneeseen ja makuuhuoneeseen tulee Uulan ruusua, eli vaalean/vanhan roosaa. Sekä eteiseen kaakao/ruusu-ruutuja.:) Eli kun aulasta tulee sisään ruutujen päälle, vasemmalla jatkuu ruusun sävy mun huoneeseen ja siitä makuuhuoneeseen. Muut huoneet ovat sitä kaakaota.
Ruusu sopii makkariinkin koska tapetissakin tulee olemaan vaaleanpunaista.

Vähän ongelmia tuo meillä lattialistoissa, oven vieruslistoissa (mikä se sana on?? ) ja ikkunoiden ympärillä oleva vaalea vanhanvihreä/harmaa väri. Väri on kaunis, mutta sopiiko kaikkeen…Valkoisena ne taas raikastaisi… No, sen näkee sitten käytännössä.:) Toisaalta nykyinen väri niissä voisi olla ihan jännä.

Paneelit tulevat olemaan valkoisia, paitsi lastenhuoneessa hyasintti-tapetin kaverina ehkä Uulan Mintun värisenä.

Tässä teille pitkä selostus väreistä, osittain ehkä jo aiemminkin kerrottu, mutta toivottavasti jaksoitte lukea!:)

-Henna-

Kommentit (7)
  1. Me käytimme puukittiä, ja se rupes irtoilemaan ja halkeilemaan lattiassa… no teimme homman uudestaan hieno sahanpuru+yleisliima mössöllä, jonka tasoitimme hienotasoitteella (kipsiä siis), ja sen kun maalasi Uulan lattiamaalilla (josta tulee aika kova ja kestävä pinta) niin hienotasoite on kestänyt hyvin ja voin suositella.

    Hyasintti-tapetin kaveriksi suosittelen Uulan purjoa… meillä on minttua eteisen lattiassa ja se on aika räväkkä ja purjoa taaseen kamarin seinissä ja se on sellainen rauhallinen aavistuksen harmaaseen vivahtava vihreä. Tai testaa ainakin tapetinpalaa Uulan oikeilla maaleilla tehdyn värikartan vieressä. Lattiassa minttu on haalistunut ja kulunut sen verran, että sitä jaksaa katsella mutta seinälle en laittais… tai no on mahdollista että sävy on vähän eri kun se tehdään intoon. (kuvia noista löytyy blogista).

  2. Kuulostaa tosi ihanilta sävyiltä!!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *