Juhlavalmisteluja ja arkea

Tajusin yksi päivä että Mikillä on yhtäkkiä iso jalka. Tai se varmaan tuntui siltä kun on noita vauvan minijalkoja tässä tuijotellut. Muutenkin poika tuntuu niin isolta nyt. Tässä kun seuraa tuota pienempää poikaa, niin herkästi muistelee ja vertaa niihin Mikin vauva-aikoihin. Muistelee ekaa hammasta esimerkiksi. Nyt ollaan kuitenkin jo pojan kanssa siinä pisteessä, että eilen lähti ensimmäinen hammas. Voi että se oli pojasta jännää ja kivaa, varsinkin kun kavereillakin on jo hampaita lähtenyt. Pikkuveljelle ei ole tietenkään hampaita vielä edes tullut!
Pikkuveljen ristiäisiä sen sijaan suunnitellaan ahkeraan. Mä sain pitkästä aikaa ystävän avulla tänään kunnon värin hiuksiin juhlia varten. Pappikin soitti ja sovittiin ensi viikolle tapaamisaika. Sukulaiset yrittää kuumeisesti arvata pojan nimeä. Mä itse huokaisen helpotuksesta kun sen saa pian vihdoin kertoa. Johan tässä on asiaa keväästä asti salattu. Nyt kun oikea nimi on omassa perheessä jo täysin käytössä, sen salailu muille on vielä vaikeampaa.
Mun huone tuskin valmistuu sittenkään ennen juhlia, eilen maalasin lattiaan toista kerrosta ja maali loppui pahasti kesken. Luultavasti vasta alkuviikosta saan lisää maalia, koska jouduin sen tilaamaan. Ei auta nyt sitten, kerkeäähän sitä juhlien jälkeenkin. 
Sen sijaan mulla kävi tuuri niiden mun huoneen valaisin-mietteiden suhteen.
Mähän haaveilin siitä work-valaisimesta, josta mainitsin pari postausta sitten. No, Clas Ohlsonilta löysin vähän vastaavan, mutta paljon edullisemmin.
Jee! Tuo tosin on yllättävän iso, mutta menee varmaan ihan hyvin tuossa korkeassa huoneessa. Näitä valaisimia oli myös mustana, valkoisena, kultana… Taisi olla hopeakin. Itse otin kuparin värisenä
Huomenna olisi taas perjantai. Miehellä tiedossa polttopuiden hakkuuta, mulla flunssa sahaa ees taas täällä viileässä talossa. Että saa nähdä mitä jaksan tehdä. Lattiaa olisin mielelläni maalannut mutta ei voi mitään. Olisihan sitä listojen maalausta ym, tai sitten vaan löhöillään ja ollaan poikien kanssa.
Tällaista tänään, ensi kerralla ihan muuta, ehkä jopa arvontakin tiedossa!
-Henna-
Kommentit (4)
 1. Ihana kuva veljeksistä ♥ Mukavaa viikonloppua teille!

 2. Hellyttävä kuva! Täällä ei vielä pienet varpaat oo osoittanu minkäänlaisia merkkejä ulkoistumisesta. 🙂 Minäkin mietin juuri sitä miten isolta esikoinen varmasti tuntuu vauvan rinnalla.. Tämä vietti viime yön eskarissa, tonttuyössä. Ajattele, meidän "ujo pieni". 😀 Enpä olisi vielä puoli vuotta sitten uskonut jos joku olis väittäny, että poika lähtee innoissaan yöksi eskariin. On tähän saakka ollut yökylässä ainoastaan isovanhemmilla. Niin ne kasvaa. 🙂

  Ihanaa viikonloppua, ekaa adventtia ja mukavia juhlajärjestelyjä!

  Ps. Enpä ymmärtänyt aiemmin vinkata lampusta. Meillä on tuo mustana makkarissa. Ihan on tyyliltään samanlainen kuin work ja varmasti toimii teidän korkeassa huonetilassa! 🙂

  1. hennaasemalta
   29.11.2014, 21:49

   Voi, yö eskarissa! Kuulostaa jännältä ja kivalta!:) Iso juttu varmasti pojalle myös!
   Ai teillä on se lamppu, eipä oo sattunut kuvissa silmään! Olin kyllä tyytyväinen kun löysin nuo. 🙂
   Kiitos samoin, mä täällä jo jännitän et koskas sielä tyttö syntyy!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *