Juhlat on juhlittu

Tänään varmaan joka ikinen on nauttinut kauniista säästä oikein sydämensä pohjasta! Niin mekin, tottakai!:)

Eilen minä en ehtinyt kuin laittaa ilmapallot ulko-oveen, siinä oli mun eiliset ulkoilut. Koko päivän olin keittiössä ihmisten ympäröimänä. Mikin synttärijuhlat oli mukavat, ja tänäkin vuonna ihanan keväisen aurinkoiset!

Päivänsankari itse oli niin jännittynyt että itku tuli kun muut lauloivat hänelle, ei kuulemma olisi saanut laulaa! Eikä kynttilöitäkään itse puhaltanut, mutta muutoin nautti kyllä täysin rinnoin! Niin paljon oli tärkeitä ja rakkaita ihmisiä ympärillä, ja kyllähän ne lahjatkin taisi olla mieluisia.:)

Tänään oli kevään Korson markkinat, ensimmäinen kerta kun meidän oli pakko päästä niiden aikana autolla pois. Hiukan nolotti kun järjestysmiehen ohjaamana ajoimme ihmisvilinän keskellä pois… Mutta minkäs teet kun ollaan ainoa talo joka on ihan keskellä markkinoiden vilinää. Tuohon naapurin parkkihalliin ei meidän romua uskallettu lauantaiyöksi parkkeeraa, johan sieltä olisi lähtenyt stereot ja turvaistuimet kävelemään…

Hetkeksi päästiin itsekin markkinoille pullaa ostamaan. Pihatöitäkin tehtiin, mutta pihakalusteet jäi vielä kaivamatta esille. Ensi viikolla sitten.

Mä muuten aloitin myös olohuoneen lattian rapsuttelun! Taas se pirun ärsyttävä ja hidas työosuus alkoi, mutta toisaalta nyt kun pääsin alkuun niin siitä on helppo jatkaa.

Ensi viikko meneekin sitten ulkomaalien ja telineiden hintavertailuja tehdessä… Saa nähdä koska päästään aloittaa itse maalaus ja mistähän aloitetaan. Ehkä talon eteläpäädystä joka olisi melko helppo ja ikkunaton, ja siitä sitten radan puolta joka onkin korkein ja vaikein osuus…

Oi voi, tekemistä riittää tässä talossa juu!

-Henna-

Kommentit (7)
  1. Telineitä kannattaa kysyä insinööritsto Silta ja Telineeltä. Rakensimme ja maalasimme viime kesänä kaksikerroksisen talon. Tuolla oli edullisimmat telineet meidän vertailussa. Laina-aika oli meillä viisi viikkoa. Sijainti Klaukkalassa ja olisivat antaneet peräkärrynkin lainaksi. En kyllä osaa sanoa, miten matkallisesti sijoittuu Korsoon…

    -Hetti

  2. Jaksamisia rapsuttelu-urakkaan 🙂 Pitää vain muistaa se lopputulos ja ammentaa siitä voimia ikävempiin hommiin, se auttaa ainakin pikkuusen.

    Listaan viimein kivoja blogeja omaan blogiini ja ajattelin kysyä voinko lisätä blogisi sinne?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *