Blogit
Koti asemalla

Juhlat on juhlittu

Tänään varmaan joka ikinen on nauttinut kauniista säästä oikein sydämensä pohjasta! Niin mekin, tottakai!:)

Eilen minä en ehtinyt kuin laittaa ilmapallot ulko-oveen, siinä oli mun eiliset ulkoilut. Koko päivän olin keittiössä ihmisten ympäröimänä. Mikin synttärijuhlat oli mukavat, ja tänäkin vuonna ihanan keväisen aurinkoiset!

Päivänsankari itse oli niin jännittynyt että itku tuli kun muut lauloivat hänelle, ei kuulemma olisi saanut laulaa! Eikä kynttilöitäkään itse puhaltanut, mutta muutoin nautti kyllä täysin rinnoin! Niin paljon oli tärkeitä ja rakkaita ihmisiä ympärillä, ja kyllähän ne lahjatkin taisi olla mieluisia.:)

Tänään oli kevään Korson markkinat, ensimmäinen kerta kun meidän oli pakko päästä niiden aikana autolla pois. Hiukan nolotti kun järjestysmiehen ohjaamana ajoimme ihmisvilinän keskellä pois… Mutta minkäs teet kun ollaan ainoa talo joka on ihan keskellä markkinoiden vilinää. Tuohon naapurin parkkihalliin ei meidän romua uskallettu lauantaiyöksi parkkeeraa, johan sieltä olisi lähtenyt stereot ja turvaistuimet kävelemään…

Hetkeksi päästiin itsekin markkinoille pullaa ostamaan. Pihatöitäkin tehtiin, mutta pihakalusteet jäi vielä kaivamatta esille. Ensi viikolla sitten.

Mä muuten aloitin myös olohuoneen lattian rapsuttelun! Taas se pirun ärsyttävä ja hidas työosuus alkoi, mutta toisaalta nyt kun pääsin alkuun niin siitä on helppo jatkaa.

Ensi viikko meneekin sitten ulkomaalien ja telineiden hintavertailuja tehdessä… Saa nähdä koska päästään aloittaa itse maalaus ja mistähän aloitetaan. Ehkä talon eteläpäädystä joka olisi melko helppo ja ikkunaton, ja siitä sitten radan puolta joka onkin korkein ja vaikein osuus…

Oi voi, tekemistä riittää tässä talossa juu!

-Henna-

Kommentit (7)

  1. Piupau

    Voi mikä ihana blogi! Aamun olen tässä selaillut ja lueskellut aamuhommeleiden väleissä. Nyt pitää valitettavasti töihin rynnistää, harmillisuus. Mutta onneksi voin taas palata. Ihanaa päivää teille! Kotinne on kuin satu!

  2. hennaasemalta

    Piupau: Voi kiitos!:)

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *