Juhlapäivän vaatteet

Mä tykkään niiiiin paljon mun uudesta mekosta ja kengistä, että piti ihan päivänasu-kuvat ottaa. Tykkään kyllä mun uudesta ruskeasta tukastakin. Jotenkin tosi kotoisa olo tässä lyhyessä ja ruskeassa. 
Me oltiin tänään mummini 80-vuotispäivillä, niin sain hyvän syyn pistää nämä uutukaiset päälleni. Tosin vähän turhan viileä oli tälle asulle, oli pakko kiskaista takkikin päälle… Vitsin Suomen kesä… No kuohuva ja iso ihmismäärä lämmitti kyllä ihan mukavasti niin kyllä tällä pärjäsi kun perille pääsi.
Mekko AX Paris
Kengät Ugg
Nahkatakki H&M

Mä olen jo pari vuotta haaveillut punaisista nauhakengistä ja nyt löysin, olikohan Brandosilta, täydelliset. Vähän hirvitti nuo korot, oon nykyään todella harvoin koroissa. Tänään nuo oli jalassa monta tuntia, mutta jalat ei oikeastaan olleet edes kipeät. Paremminkin en millään olisi halunnut ottaa noita pois. Päätinkin että mun uusi lupaus itselleni on opetella käyttämään taas korkoja. On niin ihanaa olla pitkä, ryhti paranee koroissa, oon melkein pikkusiskon mittainen (No en vielä lähelläkään) ja Samiakin ylettää paremmin pussata. (hih!)
Ongelma koroissa on vaan yleensä se, että suurinosa korkokengistä joita mullakin on, on epämukavat jalassa. Varsinkin avokkaat. Ihan hirveää kävellä sellaisilla. Lupaan kuitenkin nyt yrittää, ja Espanjassa ainakin tepastelen näillä naisellisilla koroilla enkä vain lättä-sandaaleissa.

Oskukin halusi kuvaan poseeraamaan!

Ensi viikolla alkaa Mikin viimeinen eskariviikko ja siskon lakkiaisia juhlitaan lauantaina. Toivon että ehdittäis tekemään pikakäynti mökillekin, mutta saa nähdä. Samilla piti alkaa nyt jo loma, mutta alkaakin vasta keskiviikkona, joten sekin pisti vähän suunnitelmat uusiksi. Toki myös Mikin kevätjuhlat, juhlasiivoamista ym edessä.

Vähän stressiä pukkaa, mutta onneksi ne lomat alkaa!

-Henna-

Kommentit (1)
  1. Katja - Tässä ja Nyt
    25.5.2015, 06:31

    Kaunista on 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *