Blogit
Koti asemalla

Jouluviikko

Mä olen täällä niin remonttifiiliksissä, että pelkään joulun menevän kohta ihan ohi. Paketteja kyllä väkerrän ahkeraan, Eppu edelleen seurana (mistä se aina ilmestyykin kun paperi vähän rasahtaa??), glögiäkin menee ahkeraan (lähinnä holitonta kylläkin) mutta jotenkin ajatukset ei pysy joulussa vaikka itse joulua innolla odotankin.

Monesta suusta muutenkin kuulee kuinka ei ole joulufiilis. Mulla on kyllä siis joulufiilis, mutta kaikki jouluinen tekeminen ja fiilistely meinaa vaan unohtua. Pitäisi jo tässä vaiheessa osata pysähtyä ja nauttia tästä jouluviikosta. Ei vaan oikein osaa. Eilen ja tänään rapsuttelin kettiön lattiaa, ja se on niin hyvällä mallilla etten malttaisi pysyä poissa. Haluaisin tehdä jo valmiiksi!
Äsken onneksi totesin että en taida ehtiä enää tällä viikolla. Huomenna ja torstaina mulla on täällä ystävät käymässä (siis illalla kun olisi mahdollisuus rempata muutoin) ja perjantain pyhitän kodin laittamisen lopulliseen joulukuntoon. Vaihdan puhtaat lakanat, leivon pojan kanssa, kaunistaudun naamioilla sun muilla ja sitten alkaakin ainakin kolmen päivän remonttikielto, eli ihanat joulun pyhät. Oikeasti ihan hyvä että on pakollinen syy pysähtyä.

Ensi vuoden puolella hyökkäämme kunnolla keittiön kimppuun, pakko nyt vain malttaa vielä sinne asti. Tietty olisi ollut kiva saada keittiö edes johonkin malliin, edes se rapsuttelu valmiiksi, ettei koko joulu polttele se keskeneräinen työ tuolla lähellä.
Mitenhän mä osaisin rentoutua? tai sitten pitää vaan ymmärtää että okei, nyt en pysty täysin rentoutumaan kun kaikki on vielä niin kesken, mutta vielä täällä tulee mooooonta rauhallisempaa joulua. Antaa vaan ajatusten mennä niin kuin ne menee, kaiken ei aina tarvitse olla ”täydellistä”. Olen tyytyväinen jos edes saamme olla terveenä tämän joulun, toisin kuin vuosi sitten… Sekä se lapsen riemu jouluna, olkoon oma fiilis missä hyvänsä, niin lapsen jouluriemu pelastaa kaiken.:)

Aiemmin kertomani maalimysteeri on muuten edelleenkin suuri mysteeri. Kerroin siis että ostamani maali on väärän väristä. Olen ollut Uulaan yhteydessä ja saanut kyllä hyvää palvelua, nyt lähetellään näytteitä puolin ja toisin. Uulalta sanovat että heidän testipurkin maali on vihreää niin kuin piti, meillä värin syynä saattaisi olla myyjän värikone joka tukossa tms. No, Bauhausissa ”hyvä” palvelu jatkuu ja puhelimessa sain vaan tähän kommenttiin huutoa (kyllä, huutoa) että heidän koneessaan ei vikaa ole! Soittivat myös itse Uulalle ja Uulan yhteyshenkilö sanoi että kyllä minä sen oikean purkin vielä saan, tavalla tai toisella mutta kyllähän tämä mysteeri pitää myös selvittää.
Tilanne siis jatkuu. Menee jo mielenkiintoiseksi, mistä vika lopulta löytyykään, mutta onhan tämä nyt kumma että yhden maalin kanssa on näin vaikeaa.:O Jos Uulalla koneesta tulee vihreää ja blogini lukijalla on samaa maalia vihreänä, niin edelleen uskon että Bauhausin koneessa vika. Ketään en syytä, mutta kyllähän se tähän väliin tuntuu loogisimmalta. Toisaalta taas heillä ei muita valituksia ole tullut…Outoa…Joulumysteeri meillä oikein.:D
 Onneksi maali ei tule keittiöön, sinne tärkeimpään huoneeseen niin sillä ei ole niin kiire….Tässä kun näköjään kestää.:D (Edelleen vika ei ole meidän silmissä, monet ovat näytettä katsoneet ja sanovat että sininen on)

Voi voi tätä elämää, jännää jo nyt ajatella että mitähän sitä ensi vuonna tapahtuu, ja mitä kaikkea saammekaan vielä kotimme kanssa kokea. Päätyykö se Purjon-vihreä lasten seinään ikinä?:)

-Henna-

Kommentit (2)

  1. Kirsi

    Hyvä remonttitauko-suunnitelma, kovin montaa päivää sitä ei itsekään pystyny olla remppaamatta aikoinaan, mutta välillä oli hyvä pakostakin pitää taukoa.

    Tuo maalimysteeri on kyllä mielenkiitoinen:) ja toki turhauttavakin. Aikas huonoa palvelua Bauhaussissa… ehkä jos jollekulle on aiemmin näin käynyt, niin hän/he eivät vain ole valittaneet asiasta, tai hakeneet jonkun vähän toisen vihreän? Niin ja vika koneeseen on voinut tulla niin hiljan, ettei aiemmin ole vielä huomattu asiaa. Hienoa, että Uulalta olette saaneet parempaa palvelua:) ja kun se vihreä saapuu niin sinisen saa maalattua peittoon ja värit harmoniaan.

  2. hennaasemalta

    Kirsi: Niinpä. Uula lähetti näytteen maalista, millaisen heidän koneellaan saa, ja se kyllä tosiaan on vihreä, ihan eri väri kuin meidän…:/ Asian selvittely jatkuu joulun jälkeen…

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *