Jouluntoivotukset sekä muutama vastaus

Ihan ajattelin tulla toivottamaan hyvät joulut, mutta ensin muutama sana kommentteihin liittyen.

Nyt on niin monesti täällä otettu esille esimerkiksi koiran sulkeminen yhteen huoneeseen meidän poissaollessa. Päätin näin yleisesti vastata ettei tarvitse jokaiselle erikseen. Monet itse sanoo laittavansa koiran esim kodinhoito- tai peseytymistiloihin. Tämähän olisi ihan unelma. Mutta meidän talo on 1800-luvun lopulta, jolloin moisia ylellisyyksiä ei tunnettu. Meillä on vain jälkikäteen tänne tehdyt pienet vessa- ja suihkukopperot, sekä jopa se ”kodinhoitohuone/koppero” mutta jossa on huimat 2 neliötä eli ei todellakaan koiralle riittävästi.
Me ollaan nyt jätetty koira aina keittiöön koska muu ei ole mahdollista tällä hetkellä. Tämä tarkoittaa sitä että joka kerta lähtiessä nostan kaiken hajoavan keskelle pöytää, siirrän korituolit olkkariin jne. Ja takaisin tullessa siirrän taas takaisin. Silti koira ylettää joka kerta ylemmäs ja ylemmäs (kaveri kasvaa noin kilon viikossa ja sen kyllä huomaa) ja keksii aina uusia metkuja. Mä olen ihan pinna kireällä jo, eilen lensi kukkamullat, tänään höntti oli riehunut haavan tassuunsa ja koko lattia verijälkiä täynnä, jälkiä joita tulee koko ajan lisää kun eihän siinä tassussa suostuta mitään sidettä pitämään, tietenkään.

Lisäksi muutaman kerran täällä on kehuttu esim koirakuiskaajaa. Mähän katsoin innolla kaikki jaksot mitkä netissä näin. Ai että kaikki näytti niin helpolta ohjelmassa, mutta kun yrität itse samaa niin… ei todellakaan suju ihan samanmoisesti.:D
Muutamaa kirjaa on myös suositeltu, osan olen lukenut, koiran korjauskirja nyt meneillään, muutama kirja odottaa kirjastossa varauksessa. Korjauskirjasta kokeilin sitä kolinapurkkia, toimii periaatteessa siinä hetkessä jos purkki sattuu olemaan vieressä, mutta meidän koira ei kyllä opi mitään kerrasta vaikka olisi kuinka pelottava ääni…

Joten, nyt näin yleisesti kiitän suuresti vinkeistä, monia olen kokeillut, jotkut toimii, toiset ei, koirasta tietty kiinni. Kiitän myös myötätunnosta, ja tsempistä, siitä tiedosta että muutkin ovat meinanneet itkua vääntää ja harkita palautusta, mutta silti teistä jokainen rakastaa nykyään rauhoittunutta koiraansa. Tämä ajatus lohduttaa mua hirveästi vaikka tällä hetkellä koiran kanssa on melkein enemmän hankalaa kuin kivaa.

Tulipas tästä nyt koirapostaus. Jotta ei unohdettais kattejakin, tässä ”kaverukset” odottaa nappisilmä-kerjäys ilmeellä että ”anna meille pliiiiis kiltti ihana ruokaa jooko??”

Mä päätin jättää joulusiivouksen huomiselle koska tänään on tiedossa vain noita veritassuja lattialla, joten paras tämän hetken tilanteessa tehdä vain huomenna illalla pikainen ”tiskitkoneeseen-rojutpiiloon-imurointimoppaus” setti, jolloin ehkä juuri ja juuri kämppä pysyy suht siistinä edes sen aaton.

Meillä tänä vuonna siis erittäin koiranpennun valtaama joulu, jos näin voi sanoa, mutta aion nauttia siitä silti täysillä! Yritän ainakin.:)

Oikein ihanaa ja rauhallista, rentouttavaa ja herkkujentäyteistä joulua kaikille!
Kiitos myös kaikille kun jaksatte täällä käydä lukemassa! Palaan joulun jälkeen, tulossa ainakin perinteisesti näin vuoden loppuun tämän vuoden muistelopostaus.

Haleja,

-Henna-

Kommentit (32)
 1. Tsemppiä:) Täällä pärjätään kahden ihanan hauvelin kanssa, kyllä te pärjäätte tämän pienen kanssa! Hyvää ja rauhallista joulua. Tykkään lukea blogiasi, koska se kertoo ilot ja surut.

  1. hennaasemalta
   22.12.2012, 23:36

   Kiitos Emmi.:)

 2. Ihanaa ja rentouttavaa joulua teille 🙂

  1. hennaasemalta
   22.12.2012, 23:36

   Kiitos samoin Merikuu.:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *