Joulun tunnelmaa

Tämä “extrakuva” oli pakko ottaa nopsaa Minnistä. Olin lattialla polvillani kuvaamassa tonttuovea. Oliver pyöri kuvassa, ja seuraavaksi tunsin tassun päässäni. Minni se sielä huitoi. Kaverit aina mukana, mitä tahansa teenkin. <3

Istahdin tähän sohvalle läppäri sylissä. Taustalla soi joululaulut, ja tunnen joulun tunteen tarttuneen sydämeeni. Odotan jo kovasti joululomaa ja rauhoittumista, sen verran kiireistä ollut nyt pari viikkoa. Mikä on tietysti ihanaa ollut huomata, että ihmiset ovat löytäneet meille puodeille ja kahvilaan. Ettei ole tarvinnut turhaan sielä istua. Ehkä sekin on tuonut sellaista kivaa fiilistellä, että nyt todellakin ansaitaankin pieni loma.

Me tehtiin tänään aamulla Samin kanssa joulusiivous, ja huomenna aamulla käydään vielä kaupassa, sitten pitäisi olla kaikki valmista. Mun joulusiivoukseen kuuluu vain ihan normaali siivous, en ala kaappeja siivoamaan tms. Kunhan on niin siistiä että itsellä on rauhallinen olo ja voi vaan fiilistellä kynttilänvalossa. Unton karvoja saa toki vielä monesti imuroida ennen aattoa, mutta pääsiivous on nyt tehty.

Kuusenkin haimme jo viime viikonloppuna. Halusin sen ajoissa että se ehtii ollakin. Ihme kyllä kissatkin ovat antaneet sen olla suht rauhassa. Kuusi on narulla katossa kiinni ja alimmat oksat ovat ilman koristeita, joten mitään ei ole sattunut. Pari koristetta on päätynyt leikkeihin välillä, mutta ovat vielä ehjiä.

Huomaatteko miten rennosti meidän löytökissa Oliver jo pötköttelee lattialla kun kuvailen? Siitä on tullut jo ihan normaali kotikissa. Leikkii Minnin kanssa, kerjää huomiota ja rapsutuksia ja välillä se tulee syliinkin pötköttelemään, tai yöllä muiden kissojen kanssa meidän jalkopäähän nukkumaan. Edelleen se käy nuolemassa ruoanjämiä ja syö kuin hevonen ihan kaikkea. Välillä se myös säpsähtää herkästi ääniä, mutta muutoin se on ihan normaali kissa muiden kissojen joukossa. Tuossa se nytkin nukkuu mun jalkopäässä tässä sohvalla.

On tämä vuoden loppu niin jännää aikaa. Sitä fiilistelee joulua ihan täysillä, mutta samalla vähän suunnittelee jo seuraavaa kevättä ja yleensäkin vuodenvaihdetta. Sillain hyvällä fiiliksellä, että ihanaa kun kevättä kohti mennään ihan kohta. Sitä arvostaa ja odottaa jo kovasti perhevapaata, mutta myös odottaa innolla kevään uusia tuulia ja hulinoita. Voisi sanoa että olen onnekkaassa tilanteessa kun näin on. Että mikään ei ahdista just nyt, ei edes pimeys. Mikä parasta, ulkona on lunta! Luminen joulu kenties tulossa, niin ihanaa! Tänään siivouksen jälkeen levittelin havuja oman ja liiketilojen rappujen eteen, lumi kengissä narskuen. Ei ihme että tulee jouluinen fiilis. <3

Ai juu, me jonotetaan uusia hoitolapsiakin jo. Muutamia on ehdotettukin jopa jo, mutta eivät ole ihan kohdanneet omia toiveita. Tekisi mieli sanoa aina kaikille kyllä, mutta en usko nyt jaksavani vaikka ihan pieniä lapsia. Vasta ollaan Nestorin vaippaiästä ym päästy, niin toivon että Nestori saisi jatkossakin olla perheen pienin. Katsotaan nyt, eiköhän asiat mene niinkuin on tarkoitettu. Joten siis silläkin rintamalla on pahin stressi onneksi helpottanut. Kyllä tuo syksy niin rankka henkisesti olikin, että ihanaa että näin on.

Joten, täällä ollaan oikein hyvällä mielellä, joulua fiilistellen.

Oikein ihanaa joulua itse kullekin, olkoon se rauhallinen ja tuovan kaivattua lepoa itse kullekin. <3

-Henna-

 

Ps. Olen laittamassa tuota Eamesin keinutuolia myyntiin. Jos kiinnostuit, laita mulle viestiä: info@korsonasema.fi.

sisustus olohuone joulu
Kommentit (2)
 1. Ihanat kuvat ja niin makea tonttuovi:)

  Mukavaa loppuvuotta!

  1. hennaasemalta
   28.12.2018, 10:47

   Kiitos paljon, ja samoin! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *