Blogit
Koti asemalla

Joulun viettoon mars!

 Meillä on siivottu (Oi kun olisi AINA näin siistiä!), leivottu, herkuteltu, hoidettu joulun kaupassakäynti ja kaikki alkaa olemaan melkein valmiina jouluksi.
Makuuhuoneessa on tulppaaneja ja kuppeihin pääsi uudet hyasintit. Voi että miten kasvit voivatkaan tuoda kodikkuutta!

Miki on aivan intona, ja niin minäkin! Hakunilan kauheat tapahtumat ja ihmisten jouluvalitukset meinaavat jarruttaa hyvää mieltäni, mutta yritän olla välittämättä niistä. Aina ei voi muiden surua ottaa omille harteille…

Pojan lisäksi mun ihana ja pirteä pikkusisko on myös niin innoissaan joulua odottamassa, että hyvä mieli ei voisi olla tarttumatta minuunkin. Tuntuu että sisko onkin ollut viimeiset 15-vuotta se paras jouluilon tuoja. Odotankin joulusta eniten siskon ja koko perheen seuraa, niin paras seura ikinä!:)

Sami osti meille muutamalla satasella uuden auton eilen,(ei onnistunut vanhan korjaus) samanlaisen kuin se edellinen, samoja vikojakin, heh, mutta kulkee, ja se on pääasia! Pääsemme siis jouluaaton viettoon aamulla isovanhemmilleni ja päivällä äidilleni jossa kaikki koolla, perinteisesti. Joulupäivä on yöpukupäivä kotona, perinteisesti, ja tapaninpäivä miehen veljen perheessä, sekin perinteisesti.

Mies osti auton, mutta minäkin ostin jotain:

Ystävän kanssa tilattiin kasa Tolix-tuoleja briteistä, tässä mun ikioma pinkki herkku, joka tulee mun huoneeseen. Varmaan alkuun tuonne nykyiseen makuuhuoneeseen. Tämä on tällainen lahja uudenvuoden kunniaksi, itselle. Vihdoin uskalsin tilata sen.:) Muutakin tulee, Mikin huoneeseen, niistä sitten joskus. Ystäväni tilasi samoja Tolixeja, metallin värisinä, ovat niin upeita nekin!
Nyt ei muuta kuin heipat täältä hetkeksi!
Remppa on nyt seis ja me aiotaan nautiskella.

Ottakaa siis kaikki tekin mallia Oskusta, ja oikein oikein mukavaa, rauhallista, ähkyntäyteistä ja nautinnollista joulua kaikille teille!!:)

Toivottelee: Korson asemalta Henna ja koko perhe

Kommentit (14)

 1. hennaasemalta

  Kiitos kaikille joulun toivotuksista!:)

  Jasmine: 🙂

  Kirsi77: Tuoli maksoi noin 100€ plus postikulut. Suomessa nuo ovat jotain reilu 150€ tai enemmän varmaan…?

 2. Anonyymi

  Olipas ihana postaus, melkein herkisti täällä =) Kaikkea hyvää teidänkin jouluun.
  -vakilukija-

 3. Molly

  Oi, mistä saa aitoja tolixeja (?) noin edullisesti. 2 sinkittyä tarvitsisin vielä keittiöön, mutta en raaski Suomesta ostaa…

 4. foamduck

  Jotenkin ihana blogi, talo näyttää tosi kivalta, ihanat värit ja sisustus, yhdisteltynä perinteisiin kalusteisiin yms. Itsekin asustelen vanhassa omakotitalossa.:)Kiva olisi tuollainen projekti tehdä ja päästä itse suunnittelemaan, vaikka on varmaan aika raskastakin välillä.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *