Joulukoti osa 2.

Siis kääk, miten vähän päiviä enää jouluun! Mikillä alkoi loma, ja mulla on ajatukset jossain iiiihan muualla kuin joulussa. Vesisade vie viimeisetkin rippeet joulufiiliksestä.

No okei, kyllä se joulufiilis hetkittäin tulee esille. Esimerkiksi toissapäivänä kun käytiin Tuusulassa ihanassa sisustuspuodissa. Memories Marin puoti oli tosi kauniin jouluinen, ja silloin vielä oli pieni aavistus luntakin maassa. Puoti oli pullollaan kaikkea ihanaa, ja äitini osti mulle tuon ihanan lyhdyn. Tulee niin kaunis valo tuosta. Harmi etten oikeasti voi sitä tuolla sivupöydällä pitää, jos haluan sen pysyvän ehjänä. Meidän Nestorin vuoksi ei nyt onnistu kovin matalalla koristeet.
Eilen joulufiilis tuli kuusta hakiessa, vaikkakin eilen jo vesisateessa. Kuusen tuoksu on niin ihana, vaikka tukkoinen nenäni ei paljoa haistakaan. Hyasinttienkin tuoksu on mennyt aika ohi tänä vuonna, mutta hetkittäin nuo osuu minunkin nenääni.

Tänään pitäisi lähteä ryysimään viimeisille jouluostoksille. Päästään Samin kanssa kahdestaan ilman lapsia tekemään viimeiset ostokset, sitten ensi viikolle jää enää ruokakauppa. Siivouskin on vielä tekemättä.

Kunhan nyt vihdoin pysyttäisiin terveenä, niin ei ole stressiä. Oikeasti kivaahan tämä kaikki on, kun suurinosa on jo hoidettu ja loputkin hoituu vaikka osa porukasta oliskin vielä kipeänä.

Ihanaa viikonloppua, ei stressata!

-Henna-

Kommentit (2)
  1. Irmastiina Ruusukummusta
    19.12.2015, 07:39

    Kauniilta teillä näytää nytkin…vaikka joulua ei viellä paljon olekkaan…:)

  2. Viipi I Kultahippusia
    19.12.2015, 10:38

    Ihanan näköistä ja ihania yksityiskohtia <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *