Joulukoti osa 1.

Muutama kuva meidän jouluisasta kodista viime päivien ajalta.
Tosin mä tänään totesin että pitäisi aloitella joulusiivoiluja, taas jotenkin kummasti tavarakasat vallanneet koko asunnon. Varsinkin mun työhuoneessa on aikamoinen kaaos, niin monta projektia ja tonttupuuhaa tässä ennen joulua. No, sitä vartenhan se huone on, mutta toki haluaisin senkin jouluksi siivota.
Luulen että aloitan tänään Nestorin huoneesta, kunhan saan pojan nukkumaan. Siivotessa saa näitä joulukuviakin tänne lisää.
Mä olen aivan tukkoinen, flunssa iski taas uudestaan ja eilinen menikin melkein sängyn pohjalla. Nyt vähän helpottaa, ja joulustressi alkaa iskemään, joten täytyy vähän kerätä voimia ja tosiaan aloitella noita valmisteluja. Ettei jää sitten kaikki viimeisiin päiviin. Kovasti kutkuttaisi hakea pian kuusikin.

Mikin joulukalenterista huomaa miten vähän päiviä on enää jouluun. Näissä kuvissa paketteja on vielä paljon kalenterissa, mutta oikeasti tuo alkaa olemaan melko tyhjä jo.

Tällä viikolla pitäisi tosiaan se kuusi hakea, paketoida lahjoja, viedä niitä saajille, siivota, laittaa kattokruunu aulaan, tehdä viimeiset itsetehdyt joululahjat… Lisäksi on Mikin joulujuhlat, vikat joululahjaostokset jne.

Hommia riittää. Nyt siis pojille iltapalaa ja hommiin!

Tajusin myös tänään että multa jäi taas joulukortit lähettämättä… äh, vähän harmittaa…

-Henna-

Kommentit (2)
  1. Tunnelmallista. <3

    1. hennaasemalta
      18.12.2015, 21:29

      Kiitos. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *