Blogit
Koti asemalla

Joulufiilistä etsimässä

Minähän olen ihan jouluihminen. Rakastan joulun tunnelmaa, ja sitä aina blogissakin fiilistelen. Joulussa, niinkuin kaikessa muussakin tekemisessä, ahdistavinta on vaan se, ettei aika riitä läheskään kaikkeen mitä haluaisi ehtiä.

Kaivoin tuossa Pinterestistä Christmas-kansiostani ihania kuvia. Samalla jälleen huokailin ”olisipa ihanaa ehtiä tehdä tuollaisia ikkunakoristeita, ja tehdä itse joulukortit, ja paketoida kauniisti ja ja ja… ” Tämä on erityisesti luovien ihmisten tuska, veikkaan. Kun hirveästi haluaisi ehtiä askarrella ja toteuttaa mutta kun ei ehdi. Olisin halunnut tehdä itselleni joulukalenterin johon tarkkaan kirjoittaisin joulukuulle joka päivälle jotain kivaa joulupuuhaa. En taida ehtiä sitäkään. Tai no, katsotaan.

joulufiilistelyt3

Älkääkä ymmärtäkö väärin, en halua joulusta tehdä mitään stressaavaa suorittamista. Haluaisin ehtiä koska rakastan kaikkea joulufiilistelyä, ei siksi että on pakko. Onneksi olen oppinut sen, että aina ehtii jotain ja se saa riittää. Nytkin on kalenterissa jo muutama joulutapahtuma, ja niistä saa jo kovasti sitä joulun tunnelmaa itselleen. Samoin piparien leivonnasta ja glögihetkistä kynttilänvalossa. joulufiilistelyt4 joulufiilistelyt5

Edellisestä kuvasta puheenollen, ainoa mitä vähän nyt stressaan, on poikien joulukalenterit. 48 luukkua pitäisi tänä vuonna väkertää… Huh huh… Jotain pikkulelua ym olen jo hankkinut, mutta suurinosa luukuista vielä puuttuu. Miki vielä eilen selitti että haluaisi että luukuissa olisi myös tehtäviä. Että se luukun sisältö pitäisi vaikka etsiä jostain… Ihana idea,mutta.. Ei mitään paineita äidille ei…. Eipä! joulufiilistelyt6 joulufiilistelyt7 joulufiilistelyt8

Kuvat on tosiaan tällä kertaa Pinterestistä, joten kuvien koot vähän valitettavasti vaihtelee. Linkit kuviin löytyy mun Pinterest- sivuilta. (Toivottavasti ainakin.)

Tuntuu ihan hullulta että me mennään jo marraskuun puolivälissä, eikä mulla ole joulukoristeet vielä esillä! Yleensä laitan ne tosi ajoissa, koska otan ne sitten heti joulun jälkeen pois. En vaan ole ehtinyt, eikä tämä aina sotkuinen kämppä oikein inspiroi laittamaan mitään. Työhuoneen ohi on kuitenkin ihanaa hiippailla, sielä kun on aina suht siistiä ja joulukynttilät tuoksuu ja jouluvalot palaa. Sielä huomaa mikä ero on sillä, että sinne ei eläimet eikä lapset pääse. On tämä lapsiperhe-elämä kyllä aikamoista kaaosta kotona.

Niin ja hei, meillä on uusi sänky! Sekä muutenkin pientä muutosta makkarissa. Kunhan saisin huoneen valmiiksi niin laitan kuvia tännekin. Ei mitään ihmeellistä, mutta itselle arkea helpottavia muutoksia.

Koitan palata pian taas blogin äärelle, hirveästi kaikkea höpöteltävää olisi. Nyt kuitenkin työt kutsuu jälleen!

-Henna-

Ps. Joulutapahtumista puheenollen, meidän joulutapahtuma on siis la 3.12 klo 11-14. Eli siis Puotini joulutapahtuma meillä kotona. Tapahtumasta lisätietoa Facebookissa. Tervetuloa!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *