Joulu saapui asemalle

Mun äiti oli tänään taas meillä siivousapuna, tehtiin pikkujoulusiivous ja kaivettiin joulukrääsä esiin.
Mulla on kyllä joulufiilis edelleen kadoksissa pahasti mutta mä syytän siitä pääosin tätä lumetonta säätä. Paljonpa jouluttaa kun ulkona sataa vettä kaatamalla…
No, äiti just kehui miten kotoisaa meillä on, ja täytyy sanoa että jos tässä talossa ei tule joulufiilis, niin ei kyllä missään! Kynttilät palanut kokopäivän, uuneissa palaa tuli ja talossa tuoksuu palanut puu ja joulutee.

Mun yksi lempparikoriste on tuo Mikin valkoinen joulukuusi jonka ostin sille jo vuosi sitten haaveillen pojan huoneesta. Nyt on huone ja kuusi näyttää sielä tosi kivalta! Kuvat ei todellakaan kerro koko totuutta!
Dusty-joulukuusenkoriste on tilattu Disneyshopista, muut koristeet itse tehty hama-helmistä tai ostettu Stockmannilta vuosi sitten.

Myös Mikin viime vuonna kerhossa tekemät koristeet on pojalle tosi tärkeitä ja niitä laitettiin ikkunaan pyykkipoika-valoihin roikkumaan. (Eipä näy kuvassa kylläkään…)

H&M:n joulutyynyt on kanssa mun suosikkeja ja niitäkin on tullut vuosien varrella kerättyä. Just äidin kanssa puhuttiin että joulu on ainut aika vuodesta kun tulee todella koristeltua ja vaihdeltua selkeästi tyyliä. Se onkin kivaa edes kerran vuodessa!
Isäntä laittoi vihdoin mun lehtilaatikkoon renkaatkin alle. Sarjassamme projekti joka on odottanut varmaan pari vuotta että joku tekisi, heh! No, sellaisia projekteja riittää enemmän kuin jaksaa luetella. Jokatapauksessa renkaat helpottaa ainakin siivoamista!

Koti on siis ainakin valmis pikkujouluihin, vaikka kyllähän tämä ehtii sotkeutua vielä tuhat kertaa ennen lauantaita. Onneksi on niin pimeää ettei pölyt sun muu pieni paljon näkyisikään, eli jotain hyvää siinäkin!

-Henna-

Kommentit (24)
 1. Oi ihanaa!!! Niiiin ihanan näköistä! Yritin puhua miestäni ympäri aamulla jotta hänkin olisi hakenut kuusemme jo varastosta mutta joudun kuulemma odottaa ensi viikkoon.. Onneksi on jo paljon valoja ja kynttiöitä <3 Jos vielä verhoja saisin vaihdettua viikonloppuna tai ensi viikolla niin sitten olisikin kaikki kunnossa 🙂
  Hyvää joulun odotusta!

  1. hennaasemalta
   22.11.2013, 19:07

   Kiitos.:) Meillä ei ole jouluverhoja, niiden vaihtoon en jaksaisi ryhtyä… Täällä kun ne on niin korkeallakin.
   Meillä ei viime vuonna ollut isoa kuusta ollenkaan ja tänä vuonna oikein odotan sitä!:)

 2. Irmastiina Ruusukummusta
  21.11.2013, 18:27

  Ihana pikkuinen kuusi!

  1. hennaasemalta
   22.11.2013, 19:07

   🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *