Joulu melkein ohi

Joulun viime hetket on meneillään ja mukava joulu olikin! Ruoka oli hyvää, eilinen vietettiin pyjamassa, tänään saatiin vieraita ja suklaata on syöty kyllästymiseen asti. Jopa niin paljon että mielellään sitä miettii jo vähän terveellisemmän ruokavalion aloittamista näin vuoden vaihtuessa. Sain lahjaksi pari hyvää terveellisen ruoan keittokirjaakin, ja nyt on hirmuinen hinku päästä niitä testaamaan. Spelttiruokaa, smoothieita, raakaruokaa… Syödään nyt kuitenkin vikat suklaat ensin pois.

Nestorikin yllätti eilen kääntymällä sängyllä selältä vatsalleen. Tosin taisi olla osittain vahinko, pojalla tippui tutti ja poika itse kääntyi perässä. Mielettömän jäntevä poika on silti, ja mukava joululahja sekin oli. Nähdä kun pikkuinen kehittyy. Pikkuinen joka ei kohta mahdu enää vuokrattuun vaavisänkyyn, vaikka aattona täytti vasta 2 kuukautta. (Vaavisängyn vuokra-aika on 4 kuukautta.)

Hirmuisen kilttejä ollaan kaikki oltu. Ihania lahjoja ja Mikikin oli aivan taivaissa lahjoistaan. Tykkään siitä että sukulaiset antaa lahjoja joita on toivottu tai jopa käytettyjä ja itsetehtyjä lahjoja. Ei ”turhaa krääsää”. Lisäksi saatiin veljeltä lahjaksi putkiston huolto. Veli on alalla töissä mutta ikinä ei ole aikaa eikä varmaan vapaa-ajalla mielenkiintoa putkia laittaa kuntoon, niin nyt saatiin se ihan lahjaksi. Todella hyvä lahja siis, kun meillä putket reistaa ja osa pattereista ei lämpene. Tällaisia lahjoja on ihana saada!

Mites teillä, annetaanko paljon lahjoja ja osataanko antaa esim käytettyjä lahjoja? Onko lahjojen antaminen aikuisille kokonaan lopetettu vai miten teillä toimitaan?

Huomenna me otetaan nokka kohti Turkua, Sami ja Miki jää kotiin mutta Nestorin kanssa mennään vähän sukuloimaan.

Saisinkohan mä ens viikolla tänne otettua mun uuden huoneen kuviakin vihdoin?

-Henna-

Kommentit (6)
  1. Hei! Minä olen antanut paljonkin "käytettyjä" lahjoja. Lasteni ehjät lelut ovat löytäneet tiensä sisarusteni lasten synttärilahjoiksi 🙂 Eihän lapsi ymmärrä onko lelu uusi vai vanha kunhan on ehjä 🙂 Ihanaa loppu vuotta ja onnea vuodelle 2015!

  2. Minä kyllä kannatan käytettyjen lahjojen antamista, olen saanut joskus mm. kirppikseltä löytyneen pöytäliinan lahjaksi. Se on kaunis. Tänä vuonna ei löytynyt käytettyä lahjoitetuksi. Tai no siskolleni annoin kierrätyskankaasta ommellun pussukan, kai se on vähän sinnepäin. Ja edellisestä kommentista myös selviää että meillä annetaan myös aikuisten kesken lahjoja, paisti miehen veljen perheen kanssa ollaan tästä luovuttu jo vuosia sitten. 🙂

    Täälläkin jo mielessä vuoden vaihteen jälkeen tapahtuva ruokavalion muutos, suklaa tulee jo melkein korvista. (Paino sanalla "melkein" 😉 )

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *