Blogit
Koti asemalla

Joulu melkein ohi

Joulun viime hetket on meneillään ja mukava joulu olikin! Ruoka oli hyvää, eilinen vietettiin pyjamassa, tänään saatiin vieraita ja suklaata on syöty kyllästymiseen asti. Jopa niin paljon että mielellään sitä miettii jo vähän terveellisemmän ruokavalion aloittamista näin vuoden vaihtuessa. Sain lahjaksi pari hyvää terveellisen ruoan keittokirjaakin, ja nyt on hirmuinen hinku päästä niitä testaamaan. Spelttiruokaa, smoothieita, raakaruokaa… Syödään nyt kuitenkin vikat suklaat ensin pois.

Nestorikin yllätti eilen kääntymällä sängyllä selältä vatsalleen. Tosin taisi olla osittain vahinko, pojalla tippui tutti ja poika itse kääntyi perässä. Mielettömän jäntevä poika on silti, ja mukava joululahja sekin oli. Nähdä kun pikkuinen kehittyy. Pikkuinen joka ei kohta mahdu enää vuokrattuun vaavisänkyyn, vaikka aattona täytti vasta 2 kuukautta. (Vaavisängyn vuokra-aika on 4 kuukautta.)

Hirmuisen kilttejä ollaan kaikki oltu. Ihania lahjoja ja Mikikin oli aivan taivaissa lahjoistaan. Tykkään siitä että sukulaiset antaa lahjoja joita on toivottu tai jopa käytettyjä ja itsetehtyjä lahjoja. Ei ”turhaa krääsää”. Lisäksi saatiin veljeltä lahjaksi putkiston huolto. Veli on alalla töissä mutta ikinä ei ole aikaa eikä varmaan vapaa-ajalla mielenkiintoa putkia laittaa kuntoon, niin nyt saatiin se ihan lahjaksi. Todella hyvä lahja siis, kun meillä putket reistaa ja osa pattereista ei lämpene. Tällaisia lahjoja on ihana saada!

Mites teillä, annetaanko paljon lahjoja ja osataanko antaa esim käytettyjä lahjoja? Onko lahjojen antaminen aikuisille kokonaan lopetettu vai miten teillä toimitaan?

Huomenna me otetaan nokka kohti Turkua, Sami ja Miki jää kotiin mutta Nestorin kanssa mennään vähän sukuloimaan.

Saisinkohan mä ens viikolla tänne otettua mun uuden huoneen kuviakin vihdoin?

-Henna-

Kommentit (6)

  1. hennaasemalta

    Se onkin jännä miten sitä itse onkin niin arka antamaan käytettyä. Esim nuo lasten kirjat on sellaisia joita voisi hyvin laittaa eteenpäin.
    Mä annoin monille aikuisille tänä vuonna vain ruoka- ja kukkalahjoja, ei viitsi enää keksiä mitään "pientä" kun se pieni on turhaa krääsää ellei keksi jotain erityistä.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *