Koti asemalla
Koti asemalla

John

Kyllä, meillä on uusi kissa. John.
Tämä kissa-herra on meille ennestään tuttu, ja kun meiltä kysyttiin että voidaanko ottaa se meille eläkepäiviään viettämään perheen allergiatapauksen vuoksi, totesin melko nopeasti että kyllä! Siinähän se menee muiden joukossa, ja täällä se saa varmasti hyvää kohtelua.

Johnny on jo 12-vuotias, mutta terve ja suloinen, pienempi kuin Osku ja Eppu. Huvittavaa kyllä, sekin on musta ja sillä on valkoinen rintapläntti niinkuin meidän Unto-koiralla sekä Osku-kissalla.

John tuli meille tänään ja on jo minut ja Samin tervehtinyt puskemalla. Oskua ja Eppua ei olla vielä päästetty sen luo. Unto taas pyörii täällä makuuhuoneessa levottomana ympyrää kun John makoilee tässä sängyllä. Tuijotuskisaa on jatkunut jo jonkin aikaa, mutta eiköhän tämä tästä.

Kun kissat kohtaavat, tappelua varmaan piisaa, Epun pitää päästä näyttämään kuka on pomo, mutta sitten toivottavasti saapuu rauha maahan. Kyllä ne Untonkin hyväksyi ja nykyään jo puskevat itseään Untoa vasten, niin eiköhän yksi eläkeläinenkin joukkoon mahdu.

-Henna-

Ps. Untosta on tullut iso poika, se nosti tänään jalkaa ekan kerran. Mä hihkuin tuolla lenkkipolulla, että ”hyvä poika!” Ihan kuin lapsen ensiaskeleet, yhtä innoissani olin. 😀

Kommentit (7)

 1. Satu

  Suloinen kisuli 🙂
  Meillä naapurin kissalle tuli vähän kiire aamulla kun tuli meidän kuistille ja koirat aloittivat ikkunan takana haukun..

  Mutta oikeastaan piti kommentoida tuon ps:n takia. Muistan nimittäin kun yksi jo edesmennyt koira nosti ekan kerran jalkaa.. kävin hakemassa videokameran kotoa. Kyllä, oikeasti, ja lähetin videon kasvattajalle joka osasi ottaa asian sen vaatimalla huumorilla 😀

  • hennaasemalta

   Joo meilläkin Unto kävi eilen aamulla häätämässä pihalle eksyneen vieraan kissan puuhun.:D Kyllä se katti alas pääsi, on niin röyhkeä katti, viime kesänkin pyöri täällä…

   Haha, voi ei, ihanaa etten mä ole yksin näin hölmö näiden vauvojeni kanssa!:D

 2. Anonyymi

  Kas uusi kököttäjä :p
  Taitaa olla remonttimiesten sukua, taustalla olevien tavaroiden perusteella. Mielenkiinnolla odota muiden suhtautumista tulokkaaseen.
  Timo

  • hennaasemalta

   Heh, ja nähtävästi uusi sänkykoriste myös! Tuolla se pötköttää meidän sängyllä kun ei uskalla vielä muualle tulla.
   Kyselit muuten aiemmin kissoista, kun ei niitä kuvissa ole näkynyt. Aika ihme sattuma muuten ettei ole, ehkä se on se, että Unto kävelee mun perässä jatkuvasti ja silloin kissat kaikkoaa. Lisäksi nyt ne oleilee ulkona aamusta iltaan säiden lämmetessä. Vielä joku päivä haluaisin ottaa videokuvaa siitä kun kaikki eläimet vilistää täällä, on kyllä sellainen näky!:)
   Eiköhän kissapostausta ole silti luvassa, kunhan tämä uusi tulokas kotiutuu niin pääsen kertomaan miten onnistui ja onko Eppu edelleen pomo.:)

 3. Pilviraitin Marjaana

  Onnittelut uudesta söpöstä perheenjäsenestä! 🙂 Meidän Elsa-kisu on ollut meillä vasta pari kuukautta, mutta nyt jo tekisi mieli ottaa sille kaveri.

 4. Anonyymi

  Ihanaa että John sai teiltä kodin 🙂 ihan sydän pakahtuu kun olette niin hyväsydämmisiä 🙂 Minun pienin kisuni on kanssa allergia perheestä pelastettu. En miettinyt kuin hetken kun sanoin että kisu tulee mulle 🙂 Terkuin : Niina ja 4kisua

 5. Katja

  Onnittelut uudesta karvakamusta. Kuulostaa että sopeutuu hyvin porukkaanne 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *