Blogit
Koti asemalla

Järjestys se olla pitää ja maaliasiaan ratkaisu

Vähän hassut kuvat tänään, mutta en nyt jaksanut kuvata mitään uutta, joten kaivoin ”arkistoista” nämä.
Ei siis mitään ihmeellistä, Mikin järjestelyä vaan. Kuinka monella on kalapuikot pannulla noin suorassa rivissä?;D
Mun virallinen kokkausapuri kun hoitaa nykyään jauhelihan tms paistamisen, niin kalapuikkoja paistaessa ne piti asettaa riviin, kuinkas muuten.
Piiitkä autojono tuli inspiraationa Kalastajan vaimon blogista (en jaksa laittaa linkkiä, googlettakaa..) kun sielä poika oli jokin postaus sitten laittanut autot riviin. Kuvaa piti katsoa sata kertaa ja ottaa mallia. (Oonkohan mä kertonut tän jo, musta tuntuu että toistan itseäni tosi usein, vai onko se vaan mun päässä?)
Kyllähän poika noita jonoja tekee ihan omasta takaa, mut nyt piti tehdä oikein piiiitkä ja intoa puhkuen kun joku muukin oli tehnyt!:)

Siitä asiasta taas tuli mieleen että onkohan meillä vähän liikaa pikkuautoja kun tollaisen jonon saa? Muitakin leluja kyllä…Kyse ei kuitenkaan ole siitä että poikaa lellittäisiin ja ostettaisiin joka päivä uusi lelu, mutta noita on vaan kertynyt. Monet tuoneet vanhoja lelujaan meille, Mikille ja hoitolasten käyttöön, ja esim vähän aikaa sitten Miki peri isot laatikolliset mun pikkuveljien vanhoja legoja.
Olen miettinyt että mihin voisin esim noita autoja viedä kun niitä on monta laatikollista. Voiko vanhoja mutta ehjiä leluja lahjoittaa jonnekin? Paras antaa näitä niille joilla ei itsellä ole leluja paljon, tai sitten laitan jokaiselle hoitolapselle kassillisen leluja kotiin.:)

Meillä on tänään ollut tosi kiireinen hässäkkäpäivä. Kiitos päiväunien, ehdin kuitenkin koneelle. Tosi pitkään oli rauhallista ja seesteistä, tänään ei enää. Työjuttuja juu, eli en voi niistä enempi kertoa. Tylsää olla näin mysteerinen, mutta minkäs teet.

Ai joo, Uulan maali-asia selvisi! Tai ei ehkä selvinnyt mutta saadaan uutta maalia tilanne. Eli kyseessä oli se juttu kun tilattiin Uulan Into maalia vihreänä ja saatiin sinistä. Kerran käytiin vaihtamassa, ei auttanut, ollaan Uulaan oltu yhteydessä puolin ja toisin jne.
Lopullinen päätös Uulalta oli nyt tämä: Sävy on selvästi aivan eri kuin mitä heidän koneillaan tuli, joten jossain on vika. Bauhaus, josta maalin ostimme sanoo vaan että heillä on uusi sekoituskone ja kukaan muu ei ole valittanut, eli heiltä ei saa vastausta asiaan varmaan ikinä. Näin vastasivat siis itse valmistajalle.:O Uulalta lähettävät meille nyt sitten tarvitsemamme määrän maalia kun emme sitä Bauhausista saa.
Eli emme ole värisokeita, väri oli tosiaan väärä, mutta syy siihen ei ehkä selviä ikinä. Saamme onneksi/toivottavasti pian oikean sävyn ja lastenhuone etenee taas.

Kysymys vaan kuuluu, uskallammeko ostaa enää Bauhausista sävytettyä maalia? No emme tosiaan!!

Eikö ole muuten ihana ilma?:) Just sellainen että pitäisi ottaa kaakaot termariin ja lähteä Seurasaareen tms paistaa makkaraa ja pulkkaretkelle.:) Kyllä lapsetkin nauttii nyt!

-Henna-

Ps. Vantaan sanomat kävi tekemässä jutun, että mitä meille kuuluu vuoden jälkeen. Ilmestyy varmaan Vantaalaisille ens keskiviikkona. Ilmoittelen kun tiedän, jospa joku haluaa lukea. Mummit sun muut sanoo hep jos haluaa että haen oman numeron kaupasta.:) Tosin lehtihän on luettavissa netistäkin.

Kommentit (3)

 1. Kirsi

  Ihan ihme suhtautuminen Bauhausilla asiaan, no toivottavasti löytyy muu ostospaikka läheltä. Se ettei kukaan muu ole (vielä) valittanut ei kyllä kerro yhtään mitään, kun kerran mallien perusteella Uulalta sanovat, että väri oli väärä.

  Melkein toivois, että tuossa tapauksessa Uula vetäis maaliensa myynnin pois kyseisestä paikasta, onhan tuommoinen huonoa mainosta heille… monesti asiakas syyttää ennemmin valmistajaa kuin maalin myyjää (ja sävyttäjää).

  Jos saat kuviin erottumaan eron, niin ota vertailun takia kuva maalauksen yhteydessä, kun on molempia värejä paneeleissa.

 2. hennaasemalta

  Niinpä… Uula kyllä hoiti homman meidän osalta ihan hyvin, mutta vähän ihmettelen että suhtautuvat kuitenkin bauhausiin noin iisisti.
  Kun tosiaan itse sanoivat että väriero on niin suuri että joku vika kyllä on. Tai mistä mä tiedän jos ne haukku liikkeen lyttyyn, mutta ei kerro mulle.:D Mutta tosiaan, ei kovin hyvää mainosta Uulalle jos näin vielä käy. Ja tosiaan se kone sekoitti kahteen kertaan sen värin väärin joten ihme jos muille ei ole käynyt näin.

  Joo voin ottaa kuvan, toivottavasti saan eron kuvassa näkymään.:)

 3. Anonyymi

  Mun ystävä on rakennusalalla ja sanoi joskus, että maalikoneen suutin voi jäädä puhdistamatta, jolloin seuraavaan sävytykseen tulee edellisen sävytyksen väriä, eikä väristä silloin tule oikea. Mut että kaks kertaa tekevät väärän värin…

  Marja

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *