Blogit
Koti asemalla

Jääkaappi

Mä sain vihdoin ja viimein tilattua meille jääkaapin.
Olen jo monta kuukautta arponut näiden kanssa, että mikä se nyt sitten olisikaan. Onko tämä riittävän kokoinen, millainen pakastin, merkki, väri…
Sitten kun vihdoin päätin mitä tilaan, e-kodinkoneilta loppui kaikki kivat Bompanit, enkä tiennyt yhtään että mistä muualta näitä saa!

Onneksi googlettamalla löytyi Konelux.fi, ja laitoinkin heti tilauksen menemään.
Tämä on siis Bompanin kermanvärinen oikeakätinen malli, juuri tämä on kuulemma joku uusi vähän vaaleampi malli ja 5 cm korkeampi malli kuin edellinen mikä heillä oli. Tässä ainakin mun mielestä ihan nätti, eikä Bompani ole niin järkyttävän kallis kuin Smeg! Mä uskon ja toivon että tuo on kuin tehty meidän keittiöön.
 Vinkin tästä merkistä sain alunalkaen Parolan aseman blogista, jossa olen vieläkin käynyt monesti kuvaa ihailemassa, ja arpomassa, että onko tuo Bompani nyt sitten hieno vai ei. Parolan aseman kauniissa kodissa nyt kaikki näyttää kauniilta, niin kuin heidän Bompaninsakin.:)

Luulen myös että tuo pakastin riittää meille, koska me käytetään pakastinta aika vähän ja voimme käyttää extrapakastinta toisessa huoneessa. Mies valittaa että jääkaapin olisi pitänyt olla iso, mutta itse koen että sinne jää vaan ne vanhat ruoat pyörimään, eli tämä riittää meille. Toivottavasti.

Sain muuten vihdoin sen Uulan maalinkin. Töölön värisilmässä sanoivat että vika ei ole ollut Bauhausin koneissa, vaan Tikkurilalla on jotkut uudet värikoodit, joilla Uulankin maalit sekoitetaan ja niillä koodeilla saa vain sinistä Purjoa. Että ota nyt sitten näistä selvää, uskaltaako tässä nyt sitten Uulan sävytettyjä maaleja enää mistään ostaa. Muuten ihan kiva, mutta kun pitäisi niillä tämä koko talo maalata ensi kesänä….
Joka tapauksessa, kädet syyhyää päästä vihdoin maalaamaan ne lastenhuoneen paneelit, pian saatte varmaan uutta kuvaa sieltä!:)

Niin, ja jos joku haluaa vielä lukea, niin Koti Asemalla-Facebookista löytyy Vantaan sanomien juttu meistä vielä. Sielä myös kiitos teille lukijoille, täältä blogista olen saanut paljon apua ja tukea tämän rankan remppavuoden aikana, kiitos.:)

-Henna-

Kommentit (5)

 1. Kirsi

  Voi miten nätti jääkaappi:) ja varmasti tulee sopimaan teille hyvin.

  Hieno homma, että saatte maalin vihdoin. Ja tuohon, että voiko enää ostaa Uulaa… tuo ongelma Tikkurilan pastojen kanssa on onneksi kyseessä vain Into-maalin kohdalla, muut maalit sävytetään uulan omiin pastoihin. Tuosta kannattaa varmasti informoida Uulaa, jos on niin etteivät ongelmasta tietäisi… saavat toimittaa uudet sekoitusohjeet Inton sävytykseen. Siihen asti pitää toimia niin, että kun tilaa sävytettyä maalia, niin vaikka antaisi sen värin uula kartasta, niin pitää sanoa, että eivät sävytä Uulan ohjeella, vaan etsivät vastaavan sävyn Tikkurilan värikartasta, jolloin sävytyksen pitäisijärjen mukaan mennä oikein:).

 2. SuperSanna

  Jääkaappi on hieno, itse mietin kerman ja mustan välillä toooosi pitkään ja nyt on musta Smeg tuolla paketissa odottelemassa. Toivottavasti meni oikein, sen näkee sitten kun pääsee valmista keittiötä arvioimaan 🙂

  Olet jääkaapin jo tilannut, mutta ehkäpä muille vinkiksi, Smegejä saa edullisesti Saksasta:
  http://www.emarkt24.com/emarkt24/index.php/language/en

  Me tilattiin tuolta jääkaappi, tiskari ja Dyson, tulivat hyvin edullisesti kotiin asti.

 3. hennaasemalta

  Kirsi: Totta, hyvä idea! Täytyykin jatkossa toimia noin jos vielä kyseistä maalia tarviimme.
  Tosiaan tänään sudin sitä "oikeaa" purjoa seinään, se on parempi mutta en sitten tiedä onko sitä mitä pitäisi värikartan mukaan…Huomenna kattelen vielä päivänvalossa ja kerron sitten tännekin.

  SuperSanna: Musta on varmasti upea myös!
  Äh, vitsi kun en itse tuota tiennyt, mutta uskon että tulen olemaan Bompaniin tyytyväinen. Toivottavasti!:)

 4. KatriA

  Moi! Ootko ollut jääkaappiin tyytyväinen? Meillä on mökillä edessä kaapinvaihto ja jotain tälläistä haaveilen….

  • hennaasemalta

   Oon kyllä! No joo, voishan se näin isolla porukalla olla isompikin, mutta kyllä me sillä pärjätään. Muutoin kyllä tomiva ja jopa pieni pakastin vetää ihmeen paljon sisäänsä tavaraa.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *