Itsenäisyyspäivänä

Viime viikolla jäi ensimmäinen adventtikynttilä sytyttämättä kun olin laivalla. Sanoin Mikille että muistavat sitten isän kanssa sytyttää sen, mutta varmaan voitte arvata että eihän ne miehet muistanut. Nyt ollaan kuitenkin kaikki kotona ja molemmat kynttilät palaa.
Meillä on porsaan kassler uunissa, kokeilen ensimmäistä kertaa tehdä nyhtöpossua. Unohdin eilen käydä ohjeen läpi, ja nyt vasta huomasin että tuohan pitää olla ikuisuuden uunissa. Maustaakin olisi pitänyt jo eilen… Eli saa nähdä onko meillä illalla myöhään mautonta possua. No eiköhän siitä ihan hyvä tule! Ainakin koko päivän lämpiävä uuni lämmittää mukavasti kylmää taloa, ja tuoksut tulee olemaan ihania.
Miki on sairaana, joten päivän sählyturnaus peruuntui meidän osalta, olemme siis sittenkin tänään vain kotona. Mun piti myös leipoa joulumuffinsseja, mutta ei tuolla pienellä pysy mikään sisällä, niin päätin siirtää leipomiset toiselle päivälle.
Ei siis mennyt tänään asiat niin kuin suunniteltiin, mutta se on varmaa että linnanjuhlia tänään katsellaan. Se jos mikä tuo taloon itsenäisyyspäivän tunnelman. Huonosta kelistä huolimatta. Eikä tee huonoa olla kotona oman perheen kesken.

Toivon pikaista paranemista Mikille, ja että emme muut sairastu. Kivoja menoja ensi viikolla, niin olisi kovin sääli jäädä kotiin sairastamaan…

Oikein ihanaa itsenäisyyspäivää ja toista adventtia teille kaikille lukijoilleni! Suuri kiitos muuten edellisen postauksen kommenteista, sain hyviä ideoita ja tosi mahtavia ehdotuksia kaikilta.

-Henna-

Kommentit (1)
  1. Hyvää itsenäisyyspäivää teille 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *