Inspiraatiota työhuoneeseen

          

Oletteko jo tutustuneet Pinterest-ohjelmaan? Ihan mielettömän hauska ja koukuttava idea! Sivuilla voit ”merkata” inspiroivia kuvia ”tauluillesi”. Kuvia voi selata itse Pinterestissä tai voit merkata kuvan miltä tahansa nettisivulta jolloin saat kivan kollaasin inspiroivista kuvista!
Itse olen viettänyt paljon aikaa tuolla, on myös ihanaa avata omat ”taulunsa” joista näkee jo yleiskuvassa sen mieleisensä värimaailman ja tunnelman. Jos aiemmin epäilytti oma maku, niin näitä kuvia keräämällä kyllä pian näkee sen oman makunsa, että mistä tosiaan tykkää. Jos ymmärrätte mitä tarkoitan. Aiheena voi olla sisustaminen, puutarha, muoti…
 Tällä tavoin olen jo pitkään leikellyt lehdistä lehtileikkeitä, mutta nyt voin tehdä sen netissäkin!
Tähän postaukseen nappasin muutaman keräämäni työhuonekuvan, ja kuten näkyy, aika samaa tunnelmaa ja värimaailmaa näissä on. Näistä pystyn jo hyvin näkemään millaisen työhuoneen itselleni haluaisin. Valoa, pastellisävyjä, tyttömäisyyttä…Kuitenkin vähän sellaista ateljeemaisuutta. (Olen pienestä asti halunnut oman ateljeen, sellaisen erillisen mutta valoisan pihavajan, voisiko sitä huonettani kutsua sellaiseksi kuitenkin?:))
Tiedän etten tule pitkään aikaan saamaan tuota huonettani, mutta mun mielestä tämä haaveilu on jo hirmu kivaa! Enkä ole enää niin malttamaton, koska suurin haaveeni, uusi keittiö on edes jo niin lähellä valmista. Mun sisustusnälkä helpottuu jo huomattavasti kun pääsen keittiön kimppuun.
Löysin muuten lehdestä keittiöön kivat matot, kunpa poika pian paranisi jotta pääsen ne ostamaan!
Niin, ja uusi jääkaappi tuli tänään, sitäkään en ehtinyt vielä avata paketista ettei poika jäisi yksin. 
Pian, pian, kaikkea kivaa!:)
-Henna-

Linkit: Kuva1, kuva 2, kuva 3, kuva4, kuva 5.
Kommentit (16)
  1. Pinterest on ihan mahtava, koukussa ollaan 🙂 Ainoa haittapuoli on tosiaan se, että siellä on melkein liikaa kaikkea ihanaa!

    Tosi kivat työhuonetunnelmat olet löytänyt!

  2. VILLAKÖLHIN PIHAMAA
    15.3.2012, 19:49

    No heti lähdin mukaan :)) ja eikun fiilistelemään! Oikein inspiroivia kuvia oot löytänyt…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *