Ihanat kukat, pelastaa rumankin talon

 Käytiin tänään Plantagenissa lasten kanssa. (Voi että olikin kiva ja rento reissu niiden kanssa….) Mä yritän kovasti saada edes ruukkukukkien avulla jotain nättiä tänne, ja kyllä ne mun mielestä piristää kummasti karua taloa ja pihaa.
Tein saatavilla olevista kukista asetelman portille, valkoisia orvokkeja, helmililjaa ja ihanaa lemmikkiä! Mä en yhtään tiedä kestääkö nämä vielä ulkona, mutta otin silti, tuo lemmikki on niin suloinen, yksi mun lemppareista. Kyllä nyt on sisääntulokin nätimpi.:)
Jäljellejääneet helmililjat ja orvokit pääsi oven pieleen narsissien kaveriksi. Mun mielestä on todella kivan näköistä jos on paljon erilaisia kukkia erilaisissa ruukuissa. Voisin tällaisia asetelmia tehdä vaikka kuinka paljon! Saatiin myös todella suuri säkki hiekkalaatikkohiekkaa, joten pihahommia riitti tällekin päivälle ihan kiitettävästi.

 Postissa tuli myös kissojen uudet ruokakipot. Näin jossain sisustuslehdessä vanhat emaliset kupit lemmikkien kuppeina, ja yritin huutonetistä itsekin metsästää vastaavia. Ei tullut vastaan hyviä, mutta juuri, kuin tilauksesta, Gaudete kids mainosti Variopinten emalisia retkiastioita, ja niihin ihastuin. Eihän nämä vanhoja ole, mutta kivan värisiä. Kissat tosin kaataa helposti ainakin tuon vesiastian, mutta ruokakupeiksi nämä on kivoja.

Kissoista puheenollen, soitin tänään äidille paniikissa/raivona :
”Nyt se hemmetin katti on katolla eikä pääse alas!” ja arvatkaa mitä äiti teki? Nauroi! Kiitti vaan hei!:D Meillä on kuulemma aikamoinen meininki täällä. No kyllä juu….Lapset huutaa taustalla ja kissa maukuu katolla kun ei pääse pois.
Joku kirjoitti tänne aiemmin ajaneensa melkein Epun päälle, joten en päästänyt niitä enää ulos vaan ullakolle. No sieltä se oli mennyt risasta ikkunasta katolle. Pääsi onneksi sitten kuitenkin pois. Illalla juostiin kissojen perässä kun yhtäkkiä ne oli ulkona, sitten katolla, sitten ties missä. Pääsivät tietty katon kautta toiselle puolelle, toiseen huoneistoon ja sieltä avonaisesta ovesta ulos. Kunnon labyrintti, eli kissojen unelma meillä tämä talo siis.
Loppuun vielä pari kuvaa itse ronteista.

Oikein mukavaa vappua kaikille!

-Henna-

 Eppu juo kastelukannusta ja minä odotin kiltisti ennen kuin pääsin antamaan kukille vettä.

Oskun lempipaikka sisällä. Tuo verkko oli jo ihan kallellaan kissojen painosta, joten piti laittaa vielä yksi tukilista tuohon keskelle. Nyt saavat maata siinä ihan luvan kanssa.:) Tosin en tiedä mitä gerbiilit siitä tykkää, onkohan ne ihan hermona?

Kommentit (12)
 1. En sen kummemmin varmaksi tiedä, mutta ei noi gerbiilit varmaan oloaan hirveen turvalliseksi tunne jos kissa makaa niiden katolla =D Olen käsittäny että ne voi stressaantua ja vaikka kuukahtaa siihen stressiin, jos niiden saalistaja niitä koko ajan kyttää siinä vieressä. Kannattaisko siihen laittaa vaikka joku levy katolle?

  Kyllä noi kissat on melkoisia.. meillä on molemmat kissat pelastettu kertaalleen, toinen puusta ja toinen sähkötolpasta.. että en tosiaankaan ole sitä mieltä, että "kyllä se kissa tulee takas sieltä minne on kiivennytkin". Oli tosi karmivaa katsella kun se sähkötolpassa kiikkuva kissa alkoi väsyä.. mies sen sieltä sitten sellasella ihmevirityksellä auttoi alas. Kissa jopa tajus välittömästi että sitä ollaan auttamassa ja asteli sen huteran virityksen päälle. Oli se hurjaa.

  Ja puusta autettiin kerran oman kissan ohella pois myös joku naapuruston kissa. Se kun pääsi maahan niin pissasi tosi pitkään ja hartaasti, oli ollut puussa vissiin vuorokauden. Sen siitä saa kun pitää tulla väärälle reviirille tappelemaan. =D (ja siis kun se sieltä puusta pääsi, se kävi toisen kissan kimppuun ja ajoi sen sitten sinne sähkötolppaan…)

  No mutta onneksi teidän kissa pääsi katolta pois. Mutta kaikenlaisiin noiden epelien kanssa saa kyllä varautua! Meillä on muutaman kerran tavattu toinen kissa yläkerran ikkunalaudalta pyrkimässä sisään.. vissiin kiipesi sitten suoraa seinää pitkin ylös, en muuta keksi.. että sinällään kyllä ne monenlaiseen pystyy!!

 2. hennaasemalta
  29.4.2011, 21:24

  Niin no mä mietin kanssa tota stressiä. Kyllähän me yleensä kissat ajetaan pois häkin katolta, ja jos ei olla lastenhuoneessa jossa häkit on, ovet on kiinni ettei kissat pääse sinne. Myös yöllä. Kyllähän noi katit vaan sielä silti välillä ehtii hetken istua…
  Haha, voi ei mikä tarina.:D Ei tuu kyllä kissojen kanssa tylsää ei.:D Varsinkin meidän seikkailija-Eppu, se leikkaamaton, on kyllä sellainen hölmö, että ei tiedä mitä se vielä keksii.:D
  Mutta kyllä, ne todellakin pystyy vaikka mihin! On niin hauska seurata miten kissa todellakin käyttää tilaa ja eri korkeuksia, esteitä ym hyväkseen. Edellinen kissa mulla oli kerrostaloyksiössä, niin ei se ollut yhtään samanlaista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *