Blogit
Koti asemalla

Ihana kirja

 Vihdoin ja viimein sain sen, nimittäin Parolan aseman Katja Rinkisen ihanan kirjan ”Vintagen viemää”. Olen jo pitkään seurannut Parolan asema-blogia, jo ennen kuin itse edes uskalsin haaveilla asuvani itse joskus vanhassa aseman talossa. Viimeistään toissa talvena ihastuin blogiin, kun Katja teki blogiin joulukalenterin jossa jokaisesta luukusta avautui mielettömän kekseliäs tuunausidea. Silloin jo ajattelin että miten joku voikin osata niin kekseliäästi muuttaa rojusta aarteita! Kun ostimme tämän, ahmin koko blogin uudestaan läpi, kummasti sitä luki taas ”uudesta näkökulmasta”.:)

Sain Katjalta myös hyviä neuvoja sähköpostitse kun olimme itse ostamassa tätä nykyistä taloa, joten olen hänelle kiitollinen kun hän jaksoi ja ehti kiireen keskellä vastata tuntemattomalle ihmiselle.
Kommentoin hänen blogiinsakin, kun hän ensimmäisen kerran kertoi kirjastaan, että olen hänen suuri faninsa!:)

Nyt sain ostettua kirjan, joka on yhtä ihana kuin odotinkin. itse kirja on ihanaa materiaalia, paksu, kaunis ja todella inspiroiva kirja. Sain jo monta hyvää ideaa ja sormet syyhyää päästä hommiin!:)

Kun nyt kerta pääsin kirja-aiheeseen, niin pakko mainita yksi Mikin saama synttärilahja. Miki sai nimittäin serkultaan lahjaksi tämän ”Linnut äänessä-150 pohjolan lintulajia äänineen” (Pedersen-Svensson). Taisi meidän perheessä äiti innostua jopa enemmän kuin Miki!

Itse nimittäin kuulun niihin jotka just ja just tunnistaa lokin ja sorsan. Siis todella huono lintujen tuntija. Monesti olen halunnut lintuja oppia tuntemaan, mutta eipä ole tullut opeteltua. Tässä hienossa kirjassapa onkin vielä äänet mukana! Ihan mielettömän hauska kirja lasten kanssa. Tämä täytyy ottaa usein kesällä ulos mukaan ja bongailla lasten kanssa lintuja! Opetellaan vaikka yksi lintu kerrallaan, niin varmasti jokainen oppii edes jotain!

Lisäksi tämän kirjan kanssa voi muistella talvella kesää, kun laittaa kesän lintuäänet soimaan. Onko mitään ihanampaa ääntä.:)

-Henna-

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *