Blogit
Koti asemalla

Hyvästi marraskuu

Sinne meni marraskuu ja tänään alkoi joulukuu ja arki.
Eka eskariaamu Mikin leikkauksen jälkeen. Myös eka aamu kun vauva piti ottaa mukaan. Vähän sähläystähän se aamu oli, kakkia ja puklia just kun sain vauvan puettua, Miki aivan uninen ja kiukkuinen. Auto jäässä. Pari minuuttia myöhästyttiin, mutta selvittiin!

Se tärkeä joulukalenteri jäi avaamatta vielä, mutta avataan sitten iltapäivällä. Itseasiassa joulukalenterit on vielä muoveissaan, kaikki tässä talossa on niiin kesken ja tuhat asiaa pitäisi tän viikon aikana tehdä. Mulla on vielä kesärenkaat alla ja just tuli viestiä että lattiamaali olisi postissa.

Marraskuu meni kyllä ihan jotenkin hujauksessa, matelevan lokakuun jälkeen. Alkukuu meni toipilaana, sitten alkoihin tohinat. Mun huoneen remppa eteni tähän kivoimpaan vaiheeseen kun päästiin maalaa lattiaa. (Siitä muuten kuva Instagramin puolella). Jouluvaloja ja koristeita otettiin esille ja Mikin kitarisat leikattiin.

Olinpa muuten yllättynyt viime postauksen arvonnan suosiosta! Ei sillä, palkintohan on tosi hyvä mutta jotenkin ajattelin että ei ehkä monellekaan ajankohtainen. Mä tosiaan voin lämpimästi suositella tuota mekkoa kaikille odottajille/imettäjille. Hintakaan ei ollut mun mielestä paha, jos siis arvontavoitto ei omalle kohdalle tulekaan.
Kiitos myös kehuista, kiva jos tykkäsitte postauksesta! Nuo omakuva-postaukset kun aina jännittää eniten…

Me täällä jatketaan sitä imettämistä vauvan kanssa. Kohta saadaan ystävä kylään, ja mä koitan pysyä hereillä… No, eiköhän se kroppa kohta totu taas aikaisiin aamuihin.

-Henna-

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *