Koti asemalla
Koti asemalla

Hurahtanut

Kerroin tuossa aiemmin tässä postauksessa, miten innostuin uudesta askarteluharrastuksesta. Nimittäin kalenterien tuunauksesta. Meidän matkan aikana mun Happy planner-kalenteri oli vihdoin saapunut jenkeistä. Eilen ehdin vihdoin istahtaa alas sen verran että aloitin kalenterin askartelun.

Ei voi muuta sanoa, kuin että mä olen niiin koukussa! Onneksi mulla oli muutama vuosi sitten olleesta skräppäys-kaudesta paljon kaikenmaailman papereita, leimasimia ym tallella. Pääsin niillä alkuun. Lisäksi olen Pinterestistä tulostanut lisää kuvia joita liimailla kalenteriin.

Mulla kaikenlainen askartelu jäi totaalisesti sivuun tässä kiireisimpien remppavuosien myötä. Kaikki tarvikkeet oli pitkään varastossakin. Nyt on ihana taas itsekseen silloin tällöin tehdä tätä. Tosin tähänkin harrastukseen saisi tuhlattua rahaa ihan hirveästi, jos sitä olisi. Nyt haaveilen jo pienemmästä mukaan otettavasta kalenterista tämän lisäksi, kamerasta jolla saa pieniä polaroid-kuvia tulostettua kalenteriin jne. Nyt odotan paria pientä tilausta ja selailen kaikkea uutta kivaa.

No, tällainen mä olen. Jos saisin, tekisin aamusta iltaan käsitöitä ja askartelisin. Välillä innostun jostain neuletyöstä, välillä piirtämään, välillä askartelemaan kortteja, välillä jostain uudesta. Mun haave olisi tehdä jotain tällaista työkseni, mutta tämä haave taitaa jäädä haaveeksi. Ei haittaa, harrastuksenakin se riittää oikein hyvin.

-Henna-

Kommentit (8)

 1. Wendy

  Oi! Mä olen myös ihan hulluna kaikenlaiseen näpertelyyn. Rakensin lapsille valtavan nukkekodin ja pääsin näpertämään sinne tapetteja, verhoja ja kaikkea muuta. Voisi tosiaan tehdä työkseen tällaista 😀

  • hennaasemalta

   No niinpä! Mä en ole oikein nukkekodeista innostunut. Ihana kyllä katsoa mitä muut niihin keksii, mutta itsellä ei riitä hermo niin pieniin juttuihin. 😀 Ihme kyllä, kaikkea muuta tulee kyllä tehtyä.

 2. Laura – Raparperin alla

  Mä eksyin instassa johonkin tämmöisen harrastajan profiiliin ja olin ihan että VAU!! Mäkin tykkään kaikesta tuommoisesta, pitäisköhän kurkata mitä tuommoinen maksaisi…. 😉

  • hennaasemalta

   No niinpä! Kalenterit on noin 25 eurosta ylöspäin Suomessa, riippuen toki minkä kalenterin haluaa ja mistä tilaa. Happy plannerit on varmaan halvimmasta päästä.

 3. Virpi

  Eikä, ihanan söpö kalenteri, mäki haluan!!! <3

  • hennaasemalta

   No eikös?:D

 4. naurispelto

  Kivalta näyttää 🙂 Minäkin skräppäilin esikoisen syntymän aikoihin kovasti (päikkäreiden aikaan oli kiva näpertää), mutta se on kyllä jäänyt ja tällä hetkellä tuleekin askarreltua lähinnä kortteja tarpeeseen ja lasten pyytämiä juttuja tai koristeita esim. synttäreille. Ompelu on edelleen pinnalla, tosin kahden lapsen kanssa ideoita on enemmän kuin aikaa, mikä välillä ahdistaa. Minäkin olen joskus miettinyt, että olisi hauska tehdä jotain käsityöjuttuja työkseen, mutta harrastus voisi mennä pilalle. Olenhan nytkin sellainen, että ompelen mieluusti omien inspisten mukaan, en niinkään esim. tykkää ommella vaikka kasaa housuja tarpeeseen tai ylipäätään samanlaisia juttuja. Työntekona pitäisi sietää toistoa eikä käsityöläisen leipä varmasti tule helpolla.

 5. hennaasemalta

  Tuo on ihan totta. Toisaalta voisin tehdä työkseni jotain valmiita juttuja jotka on mun makuun. Kuitenkin siinä on sitä toistoa, mikä voisi puuduttaa ja viedä hommasta se ilon miksi sitä harrastuksena tekee.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *