Huonekalut sekaisin

 Mä olen pistänyt vähän huonekalujen järjestystä uusiksi.
Kaipasin vaaleanpunaiseen makuuhuoneeseen vähän rouheutta, varsinkin näin syksyä kohti kun mennään. Meillä oli olohuoneessa tavallaan vähän turhana tuo työpöytä, ja jatkossa se tulee vielä turhemmaksi kun saamme omat työhuoneet ja Miki saa mun vanhan läppärin omaan huoneeseensa.
Musta työpöytä siirtyi siis makkariin. Siihen olen hankkimassa vielä peiliä ja taulujakin pitäisi laittaa, eli homma on täysin kesken vielä. Vanhan Ikean peilipöydän meinasin ensin myydä, mutta äitini totesi että kaipaan sitä kuitenkin vielä joku päivä, joten se meni toistaiseksi varastoon odottamaan uutta huonekalut vaihtoon-päivää.

 Makkarin tummaa syysilmettä ajatellen olin ostanut jo aiemmin HM Homesta blingbling-rokkityynyn. Sydämeltäni kun olen hevari, niin täytyyhän täällä nyt edes sen verran olla kotonakin mustaa ja heviä! Kukkatyynytkin meni pesuun ja vaihtoon.

Tori.fi:stä löysin antiikkisen kynttilänjalan, joka on mun mielestä tosi makee! Siihen värikkäitä kynttilöitä, kuinkas muutenkaan. Vaikka mustatkin olisi tietty aika kivat mutta tämä on enemmän mua. 

Koska työpöytä meni makkariin jossa jo oli tuoli, pääsi turkoosi keittiön tuolini työpöydän ääreltä takaisin sinne minne kuuluukin. 

Pöydän tilalle tuli mun Eamesin kiikku joka olikin ruskean nojatuolin saavuttua taloon, pyörinyt vähän milloin missäkin. Kuvassa tuo tila näyttää kauhean autiolta kun kiikku on niin pieni, täytyy jälleen miettiä tuon seinän taulut uudelleen… Tarkoitus oli laittaa ruskea tuoli tuohon, niinkuin ensin laitoinkin, mutta se oli siinä liian massiivinen…

Unto taas juoksi mun perässä kun kannoin huonekaluja, siirtelin, kuvasin ja puunasin. Piti ottaa ihan kuva kaverista. Ensinnäkin herran hieno uusi Batman-panta piti kuvata, sen mitä karvojen alta näkee ja hassu puheen tahtiin kääntyilevä pää. Mun mielestä yksi koirien suloisimpia piirteitä on tuo, kun koiralle puhuu ja se kuuntelee pää kallellaan. Lisänä vielä tuo Untsin luppakorva joka ei millään nouse niinkuin toinen, hih! Sillä on näköjään vähän niinkuin toinen korva porokoiran ja toinen labbiksen.:)

Mikin huonetta tänään taas rapsuteltiin. Miki totesi että me ei tehdä hänen huonetta vaan vasta puretaan. No niinpä, tylsä ja hidas purkamisvaihe on vielä ihan kesken…
Tyhjensin Ikean kehysosaston tiistaina, pitkästä aikaa kun sinne pääsi niin ostin Mikin huoneen julisteille kehykset, vaikkei niitä vielä pitkään aikaan päästäkään ripustamaan. Tai no, tämän syksyn aikana varmaan päästään, mutta kunhan nyt saadaan ne seinät valmiiksi. Ja katto. Ja lattia. Ja sähköt ja vesiallas….

-Henna-

Kommentit (4)
  1. Ani/Uutta Vanhaa Lainattua
    23.8.2013, 05:00

    Uutena lukijana aloin seuraamaan blogiasi.
    Teillä on kaunis ja viihtyisä koti.Ihanasti värejä joita itsekin olen alkanut kaipaamaan, muodossa jos toisessakin 😉

  2. Minäkin olen pyöritellyt huonekalujen paikkaa täällä, ja jos sitten siivoaisi tänään sen jälkeen kun on hiottu ensin yksi pirttikalusto..
    Mukavaa viikonloppua 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *