Blogit
Koti asemalla

Huh…

Tylsää tämä ilman kuvia kirjoittelu, mutta pakko oli tulla kun asiaa niin paljon.

Täällä on huomattavasti helpompaa kuin perjantaina oli. Perjantai oli yhtä paniikkia. Ei niinkään se että tytöt tuli, vaan se että piti kaivaa kaikki potat, pinnasänky, vaipat, ruokalaput sun muut esiin. Kun niitä ei olla pitkään aikaan tarvittu. Ja arvatkaa löytääkö täällä mitään kun osa tavaroista täällä, osa tuolla toisella puolella.
Olin kyllä niin kiitollinen itselleni että olen joskus jaksanut lajitella laatikoihin Mikin pienet vaatteet koon mukaan, sekä muutkin tavarat suh hyvin. Muutoin en olisi löytänyt mitään! Lisäksi olin kiitollinen itelleni että ehdin just ostaa lastenhuoneeseen pimennysverhot, ja että meillä on tuplarattaat, kolme turvaistuinta ym ostettuna jo. (Tosin yksi on pelkkä jakkara, pitäisi huutaa selkänojallinen istuin huutonetistä) Sekä se, että saimme toimivan tiskikoneen jokin aika sitten!! (Voi kiitos kiitos entisen kodin uudet omistajat!)

Elämä taas vähän muuttui, mutta kyllä meillä menee ihan hyvin kuitenkin. Liikkuminen vaan on vähän hankalaa.

Hei muuten, meille saa halutessaan lahjoittaa tyttöjen leluja ja vaatteita. Ne olisi sellaisia jotka jää meille ”varastoon”. Eli tarpeen vaatiessa voisi kaivaa esille. Joskus meille tulee nimittäin lapsia joilla on vain ne vaatteet, mitä on päällä. Meillä on kaikki Mikin pienet vaatteet ja aika hyvin ollaan saatu isompia, n.3-5vuotiaan tytön vaatteita, mutta varsinkin 0-3 vuotiaan tytön vaatteet olisi tarpeen. Tyttöjen leluja ei juurikaan ole. Jotain on, mutta ei esim nukkeja tms. Ja joo, hädässä voin pukea tytön poikien vaatteisiin ja tytöt voi leikkiä vaikka autoillakin, mutta pidemmän päälle olisi kiva olla tyttöjen juttujakin. Kaikki tytöt jotka minä tunnen tai olen tuntenut, vaan rakastaa nukkeja, barbeja tms. Se on vaan jotenkin niin lapsessa se poikien ja tyttöjen leikkien ero. Sitäpaitsi, miksi en saisi pukea kaikkia lapsia kivasti, jos puen Mikinkin? Minusta se on jokaisen lapsen oikeus, koska varsinkin tytöt rakastaa mekkoja ja rimpsuja.:)
Eli jos sinulla makaa näitä lapsesi vanhoja tavaroita jossain laatikoissa ja haluat niistä eroon, niin otamme mielellämme.:) Joko postitse tai lähiseudulta voidaan hakeakin. Tai saa tuoda ohi ajaessaan.:)

LISÄKSI meille muutti tänään Osku ja Eppu. Kaksi vuonna 09 syntynyttä kissaherraa.:) Herrat on niin ujoja ja kauhuissaan että toinen on vielä piilossa vessassa, toinen jääkaapin alla… Eli siksi ei kuviakaan vielä. Kyllä se siitä. Mikin kanssa ollaan ihan ihastuneita, tytötkin tykkäs!:)
Sovittiin että pojat on meillä ns koeajalla. Jos lapsilla on allergisia oireita, kissat on pakko palauttaa… Toivottavasti niin ei käy! Eikös allergia kuitenkin näy aika heti jos on allerginen? Joillakinhan tosin allergia saattaa puhjeta myöhemminkin? Itse en tiedä kun meillä kukaan ei ikinä ole ollut millekään allerginen. *koputtaa puuta*.

Kissoista laitan kuvaa kunhan nuo vähän uskaltavat liikkua. Sisustusjututkin polttelee mielessä. Kyllä mä niitäkin ehdin laittaa kunhan ensin tervehdyn täysin. Nyt kämppä on vaan kaaos joka on sullottu täyteen kaikkea tavaraa. Pieni vessa on pahin. Sielä on pyykkiteline, kaksi lasten korokejakkaraa, potta, kissojen vessa, iso pyykkikori, pyykkikone, ym ym. Siis todella täynnä!

Mä olen täynnä intoa, ja niin onnekas kun mulla on kaikki tämä.

-Henna-

Ps.Nyt Osku-herra, se rohkeampi kisu, uskaltautui tulla olohuoneeseen haistelemaan.:) Me ei uskalleta Samin kanssa liikkua.:D

Kommentit (18)

 1. hennaasemalta

  Terhi: Hih, enpä tiedä, mutta parempi myöhään kuin…:D Kiitos!:)

  Katja: Kiitos ja tervetuloa!:)

 2. Uudet vanhasta

  Hyvä jos tiskikone on käytössä ja saitte sen asennettua toimimaan 🙂 Kiva että se pääsi vielä käyttöön ja tarpeeseen, luotettavasti palveli meitäkin.

  Me ollaan jo tänne teijän vanhaan alettu asettumaan, kamat jo melkeen purettu. Kurkistellaan aina välillä teijän blogiin ja toivotetaan tsemppiä edelleen remppahommiin ja kriisiperheilyyn. Niin hienoa työtä molemmat!! Ja vielä kissat siihen päälle, ihan meinaa välillä kadehdittaa 😛

  Ihanaa ja pirteää kevättä koko teijän kasvavalle porukalle täältä vanhasta kodista!

 3. hennaasemalta

  Voi kun kiva kun kävitte moikkaamassa täällä!:)
  Kyllä, tiskikone oli ihan mahtava juttu saada niin pikaisesti, edullisesti ja helposti. Kyllä olisi kamalaa kun tämän kaiken työmäärän lisäksi pitäisi vielä tiskata koko poppoon astiat…:/

  Kiva kun ootte asettunut, toivottavasti viihdytte sielä myös!:) On se hassua aina ajatella että meidän kodissa asuu nyt joku muu…

  Mukavaa kevättä teillekin!:)

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *