Hiihdosta ja remontista sanaset

Meillä vaihtui Amaryllikset tulppaaneihin, eli kevättä kohti mennään.

Tosin edelleen mä odotan että tulisi ensin ne kunnon lumet, jotka myös pysyy. Tämänpäivän vesisateita ei siis enää kiitos.
Poika kitisi eilisestä lähtien että haluaa hiihtämään. Mä en oikein innostunut ensin koska viime vuonna kävi niin että päästiin ladulle, saatiin sukset jalkaan, eikä poika suostunut liikkumaan senttiäkään. Ajattelin että niin kävisi nytkin.
 Eipä käynytkään. Tuolla loskakelissä laitettiin sukset jalkaan, kun HETI oli ihan pakko kokeilla kun sukset löytyi. Innostuihan poika, olisi halunnut heti laskemaan mäkeäkin niillä.
Mun yksi lemppariharrastus talvisin oli muksuna hiihto. Pikkuveljen kanssa lähdettiin aina kaksistaan pitkälle lenkille hiihtämään. (Mä en ole ikinä ollut muutoin urheilullinen) Aikuisena en ole enää hiihtänyt, joka vuosi haaveilen suksista, mutta aina ne jää… Harmi. No, ainakin poika pääsee hiihtämään.

Meillä on aivan kummallinen tilanne remontin suhteen tällä hetkellä. Ei ole mitään kiireellistä ”pakko tehdä”-juttua just nyt. Keittiön lattia on maalattu, nyt ootellaan sähkömiestä ja putkimiestä, lastenhuone ei etene kun ei VIELÄKÄÄN olla saatu sitä paneelimaalia ja muita huoneita ei olla vielä aloitettu. Kerrankin voi illan istuskella sohvalla hyvällä omallatunnolla. Ihan pitää miettiä että mitä seuraavaksi. Varmaan pönttöuunin maalausta tms…
Tuli muuten hieno keittiön lattiasta!:) Paljon tasaisempi kuin lastenhuoneessa, ja vain kaksi maalauskertaa riitti tällä kertaa.

Että tällaista liipalaapaa tällä kertaa.:)

-Henna-

Kommentit (4)
 1. VILLAKÖLHIN PIHAMAA
  13.1.2012, 06:28

  Hienoo et Miksu innostui ihan ite harjottelee! Lapsia on aika vaikee pakottaa mihinkään….varsinkin meillä kun ovat aika jääräpäisiä 🙂 ja hyvä et saatte nyt vähän levähtää, pienetkin tauot tekee hyvää.

 2. hennaasemalta
  13.1.2012, 11:55

  Niinpä, mä olin ihan yllättynyt että innostui!
  Joo lapsia ei tosiaan voi pakottaa mihinkään.:D Ei sillä että mä mihinkään harrastuksiin pakottaisin, mut perus pukeminenkin ym voi olla joskus TOSI vaikeaa.:D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *