Hey!

Henkkamaukan tilaus tuli tänään. Meillä oli pojan kanssa hauskaa kun laskettiin että kummalle tilasimme tyynynpäällisiä enempi, niitä tuli meinaan aika monta! Taisi poika voittaa. 
Koska pojan omaa huonetta ei ole vielä edes aloitettu, meni suurinosa tyynynpäällisistä vielä varastoon odottamaan. Munkin meni odottamaan vähän keväisempää aikaa.
Hey!-matto pääsi kuitenkin esille, mun mielestä toi on jotenkin hauska! Vitsikäs kutsu saapua huoneeseen.:)
Sängyllekin pääsi pojan uusi lempparityyny, fleece-kankainen pikku riiviö joka on niin pehmeä että pääsi unikaveriksikin.
Meillä on taas tämän illan hihat heiluneet.Ostettiin uusi hiomakone, ja mieshän pisti vauhtia, hioi koko makkarin lattian tänään! Huomenna täytyy varmaan vielä jotain pieniä kohtia hioa, kohtia jotka hiotessa huomasi että tarvii vielä pakkelia. Makkarin lattia on selkeästi muita huoneita uudempaa puuta, melko pehmeää ja helposti hioutuvaa. Siitä tulee silti oikein kivan näköinen! Viikonloppuna pääsen maalaamaan vihdoin, jee jee jee! Tanssin tämän takia voiton tanssia ympäri olohuonetta niin että poika ja koirakin intoutui mukaan tanssiin! Mahtoi olla taas asemalaiturilla ihmisillä hauskaa.:D No ei meitä onneksi sinne niin hyvin nähdä…
Itse taas aloitin tänään pitkästä aikaa yhden tuolin maalaamisen. Löytyi kaupassa niin ihana maalisävy että purkki lähti mukaan. Tosin mulla on jo ennestään pari turkoosia tuolia, tämäkin tulee olemaan turkoosi mutta ehkä hiukan eri sävyinen. Tuolista kuvia sitten kun valmistuu.
Niin, ja vessaan löytyi peili!:) Ja Untolle peti. Tosin ei se nytkään nuku siinä, kun sängynalunen näyttää olevan uusi lempparipaikka…
-Henna- 

Kommentit (1)
  1. =)) Olipas niin iloinen ja elämänmakuinen viesti että ihan "sielunisilmin" näen teidän jengin tanssahtelut.

    Onneksi välillä on näitä hyviä päiviä kun asiat sujuu, sitten taas jaksaa niitä hetkiä kun tulee vastoinkäymisiä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *