Blogit
Koti asemalla

Hei hei helmikuu

Oikeasti, maaliskuu, jo! Aletaan elämään mielestäni vuoden parasta aikaa, kevättä. Ihanaa!
Helmikuukin oli kuitenkin oikein ihana ja ikimuistoinen.

Helmikuun kohokohta, ja melkein koko vuoden kohokohta oli tietysti Pariisin reissu. Kolmen yön matka hyvän ystävän ja perheemme nuorimman kanssa oli todella ikimuistoinen ja haaveilen vain paluusta. Ihanaa kun elämässä on haaveita!

Helmikuussa pystytin keittiöön taimihyllyn, sisustelin kotona. Pinnasänky siirtyi makuuhuoneeseen, Nestori opetteli nukkumaan ilman keikutusta omassa sängyssään. Tulppaaneja ostin ja sain oikein urakalla.
Syötiin laskiaispullia, minä täytin 31 vuotta Pariisin reissulla. Nestori täytti 4 kuukautta ja oppii koko ajan uutta.

Maaliskuu tuo myös mukanaan kivoja juttuja. Yksi isoimmista on varmaan se, että pian kauppoihin ilmestyy ihana sisustuskirja, jossa meidänkin koti on mukana. Yksi mun haaveistani toteutuu sen myötä. Olen nähnyt meidän kodin jutun, ja vitsi kun onkin kiva!
Siitä saatte varmasti lisätietoa lähempänä.

Blogissa taas on tulossa juttua mm. kodin remppatilanteesta, missä huoneessa nyt mennään ja mitä on tehty. Lisäksi tarkoitus olisi kertoa eläintemme kuulumisia, niitä on täällä kyselty ja minähän kerron mielelläni. Kotoa myös lisää kuvia, pieniä muutoksia sielä täällä.

Kevättä kohti mennään, jee!

-Henna-

Kommentit (5)

 1. Anonyymi

  Hei! Kirjoitin jo yhden kommentin,muttei tainnut tulla perille? Löysin vasta blogisi ja innolla aloin lukemaan.
  Tuli sellainen kysymys mieleen,että vieläkö teillä on vuokralainen talon toisessa päädyssä? kolmiohan se oli?jos,niin kuinka pitkä sopimus on meneillään ja vuokrakin olisi kiva tietää? itse haaveilen muuttamista vastaavaan taloon 😉

  • hennaasemalta

   Samin ystävä asuu talon päädyssä, eikä ole mitään suunnitelmia että olisi lähdössä vielä pitkään aikaan. Valitettavasti en täällä blogin puolella voi asiaa enempää avata… Joka tapauksessa, se ei ole nyt vapaana, valitan. Kiitos jos jäät blogia lukemaan!:)

 2. Marjutti

  Kiitokset hienosta blogistasi. Minulle uusi löytö. Luin pitkälle taaksepäin ja ihastuin. Siispä kiitos ja kumarrus. Kevättä kanssasi odottaen! (Nyt täytyy kaivaa esiin omat vanhat Pariisin-matkakuvat…!)

  • hennaasemalta

   Kiitos kovasti! Kiva jos tykkäsit. 🙂

 3. Heli

  Minäkin täällä vahingossa blogiisi eksyin sisustusjuttuja katselemaan, oikein kivoja juttuja! Meillä on myöskin melkeinpä saman ikäinen pikkumies kotona joten tulen varmasti uudelleenkin lukemaan kuulumisia. 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *