Hämärä kesäpäivä

Olisitko valmis maksamaan 5€ jotta saisit rapsuttaa tätä ihanaa masua? Mä olisin! Tuo masu oikein huutaa ”rapsuta!” mutta ei meidän kissat tykkää masurapsuista…

Piiiitkän alkukesän lämpöjakson jälkeen tässä onkin ollut näitä vähän viileämpiä ja hämärämpiä päiviä välissä. Toisaalta ihan kivaa, luonto kaipaa vettä ja kotona on kivaa lueskella. Sitten tietty kurjaa jos joutuu ulkona olemaan, tai on vaikka ulkojuhlat tiedossa.

Tänään kun on taas vähän sateinen päivä, kaivoin nämä viime viikon kuvat esiin. Silloinkin oli sadepäivä ja oltiin kotona. Laitoin pitkästä aikaa ihan kynttilän päälle, ja lapset ja eläimet lötkötteli rennosti. Kissat varsinkin osaavat kyllä hyvin näyttää mallia miten sadepäivinä ollaan. Tosin tuolloin taisi Osku olla ihan ulkona säästä huolimatta kun ei ole kuviin päässyt. Meidän Osku-kissallahan on myös mainio tapa nukkua selällään keskellä olohuoneen lattiaa. Hassu tyyppi.

Mä kävin koluamassa tänään Ikean läpi, ja hain värinäytteitä rautakaupasta kahvilan seiniin. Olen nyt valinnut hyllyt puotiini (halvemmat voitti kivemmat.), ostanut pari valaisinta, puukoreja, telineitä tuotteille jne. Vielä pohdin myyntitiskiä ja mattoja. Jotkut kivat kuramatot pitäisi saada ettei lankkulattiat kärsi. Kaikki vaan on sellaista ankeaa mustaa tai harmaata kuramattoa… Ihan kivasti sai ajatukset jäsenneltyä sisustuksen suhteen. Tosin kovasti toivon kesän antiikkitapahtumista löytäväni jotain kivaa somistetta ja valaisimia myös. Ehkä jotain sellaista joka voisi olla myös myynnissä. Usein minulta meinaan kysytään hintaa tuotteista jotka on vain somisteena, kuten mun ristipistotaulut. 😀 Pitäiskö alkaa pistelemään ristipistotauluja myyntiin? Ehkä vähän liian hidasta hommaa jotta kannattais.

Ai että, on niin ihanaa pitkästä aikaa päästä sisustamaan tyhjää tilaa! Viimeksi sellainen tapahtui 2 vuotta sitten kun meidän aula valmistui. Se oli silloin kun mun puotikin syntyi. Nyt pääsee touhuamaan omaan puotiin, sekä Saaran kanssa kahvilan sisustusta. Kivaa myös nähdä miten ekopuoti valmistuu.

Nyt perjantain kunniaksi korkkaan kuitenkin uuden kirjan, ja odotan kun mies tuo kohta sushia. Mulla on huomenna viimeinen työpäivä, sitten alkaa kahden viikon LOMA. <3

Ihanaa viikonloppua!

-Henna-

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *