Koti asemalla
Koti asemalla

Habitaren parhaat

Toivottavasti ette ole nähneet vielä Habitare-kuvia kyllästymiseen asti. Toki minäkin nimittäin pistän lusikan soppaan, ja kerron mun suosikkijuttuja tämän viikon Habitare-messuilta.

Tämän vuoden Habitaressa oli paljon kaikkea joiden näkemistä odotin. Kuten Ikea, Anno, Havi… Enkä edes pettynyt. (Paitsi Antiikkiosasto oli kyllä todella iso pettymys…) Tänä vuonna itse Habitaren puolella oli paljon samaakin kuin vuosi sitten. Tummia sävyjä jne. Silti uusia ideoitakin tarttui mukaan. Varsinkin tulevaa kahvilaamme varten. Niistä kerron kuitenkin toiste. 

Tekstiilit oli todella ihania tänä vuonna. Annon matot, satiinityynyt, vohvelikangaspyyhkeet ja päiväpeitot… Paljon oli myös satiinisohvia nähtävillä. Ovat kyllä upeita, mutta ne eläinten karvat… Ei hyvä yhdistelmä. Tyynyissä ne vielä menee ja niitä meillä on ollutkin jo vuosia. Ovat mielestäni niin vanhan talon juttuja.

Toki katselin juttuja myös puotini puolesta. Kävin kurkkaamassa Papershopin uutuudet, josko ottaisi jotain jälleenmyyntiin taas. Rifle paperin paperituotteitahan multa löytyy ennestäänkin, kuten yläkuvan osoitekirja. Messuilla oli myös Forma-messut jälleenmyyjille, kävin pyörähtämässä sieläkin, mutta oli kyllä aika pettymys. Sitä samaa tavaraa mitä myydään jokaisessa putiikissa. Oli sielä pari helmeäkin kyllä, ja kunnon joulutunnelmaa jo. Oli tosin vähän sääli ettei alue ollut kaikille sallittu…

Hirveästi ei tullut ostettua mitään. Todella halvalla oli patoja ja uunivuokia myynnissä ihan antiikkiosaston lähellä. (Hitsi kun en muista nimeä) Ostin yhden vuoan kympillä. Sekä toiselta osastolta ekan kuvan joulukirjan. (Joo vähän ajoissa, mutta se odottaa vielä hetken kirjahyllyssä.) Sen sijaan ilmaisia ideoita sain roppakaupalla.

Mietin myös että tokihan tuolla on paljon sellaista jota en omaan kotiin ottaisi. (Meinasin kirjoittaa esim. myrkyn vihreät seinät, mutta onhan meillä aulassa myrkyn vihreää… ) Silti ne näyttää kivalta. Paljon tuolta saa myös ideoita kauniisiin asetelmiin, sielä kun niihin panostetaan. Meillähän ei lasten kanssa mikään pysy kauniisti, mutta voin haaveilla että ehkä joskus.

Suosittelen siis, menkää ihmeessä käymään, vielä ehtii viikonlopun pyörähtää Helsingin Messukeskuksessa. Lisäksi hei, ottakaas Meillä kotona-sivuston Instagram seurantaan. Eli @meillakotona_fi. Mä kaappaan heidän tilin ensi viikoksi, joten paljon kuvia ja juttuja luvassa. Mua oikeasti vähän jännittää mitä tästä tulee. Tunnen itseni niin tavikseksi sielä sisustushuippujen keskellä. Ihanaa kuitenkin saada tällainen tilaisuus!

Ensi viikolla siis varmaan blogikin ahkerammin päivittyy. Toivon! Kodin syyskuvia, diy-juttuja, kahvilan sisustusajatuksia jne tulossa. Jännää!

-Henna-

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *