Koti asemalla
Koti asemalla

Habitareen osa 1. Arvonta

*Tuote saatu: Habitare

Kun multa vähän aikaa sitten kysyttiin, lähdenkö Habitare-messujen blogiyhteistyöhön, tajusin yhden asian. Mä en ole ikinä ollut Habitare-messuilla!! Minä, sisustus-ihminen/bloggaaja! Haha! Aloin ihan miettimään että miksi näin. Mä olen jo monena vuotena herännyt liian myöhään tähän Habitareen, joka kerta todennut että ensi kerralla kyllä menen. No nyt vihdoin tulee kanssa mentyä ja sain vielä kivoja teemoja mistä teille kirjoitella. On myös tosi mielenkiintoista nähdä millaiset messut on kyseessä, että tuleeko mentyä sitten toistekin.

Mä olen tänä syksynä ollut jotenkin tavallista enemmän hukassa kaikkien sisustamisten kanssa. Johtuen lähinnä siitä että olen ollut tavallista kiireisempi. Syksy on kuitenkin ihan parasta aikaa sisustaa, joten tämä juttu tuli tosi hyvään saumaan. Ihanaa lähteä hakemaan messuilta vähän uutta ideaa ja jakaa sitä teidänkin kanssa.

Jotta tämä ei olisi vaan mun juttu, mulla on myös teille jaettavaksi kaksi lippua Habitareen, joka on tänä vuonna 7-11.9 Helsingin Messukeskuksessa. Arvon siis kahdelle eri lukijalle omat liput. Osallistua voit kommentoimalla jotakin tähän postaukseen. Voit osallistua myös tämän postauksen Facebook-linkin alle, tai blogin Instagramiin Habitare-kuvan alle. Arvonta-aikaa on tämän viikon sunnuntaihin klo 18 asti.

Olen menossa viikonlopuksi katsomaan Loviisan vanhoja taloja, joten arvon liput kun sieltä palaan.

Tämän innoittamana lähden selaamaan Pinterestin syksyisiä sisustuksia. Onnea arvontaan!

-Henna-

Kommentit (26)

  1. Heta

    Kerran olen käynyt ja muistelen että kivat messut oli!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *