Blogit
Koti asemalla

Haaste

Sain matkalla vähän muuttuneen haasteen tänään Susannalta. Kuvakin on itseasiassa Susannan tekemä.

Kysymykset ja vastaukset tässä:

1. Käsityö, josta olet ylpein ja jota arvostat eniten. Liitä mukaan kuva.

Mulla tuli ensimmäisenä mieleen nämä mun tyynyt. Kuvat ei kyllä anna niille oikeutta. Liila tyyny oli äidilleni joululahja toissavuonna, ja edelleen hänelle kovin mieluinen. Tuo beige oli veljeni ja hänen vaimonsa häälahja. Siinä oli iso työ, kuva on ristipistotyö mutta olin kovin ylpeä siitä. Vähän erilainen häälahja.
Nyt kun näitä miettii ja muita töitä joiden kuvia näin kun näitä etsin, harmittaa etten ole nyt jaksanut käsitöistä innostua vaikka aikaa taas olisi…

2. Mikä on kaunein rakennus, jonka olet nähnyt. Liitä mukaan kuva.

Mä en keksinyt mitään yhtä rakennusta. Mun mielestä vanhat puurakennukset ovat kauniita, esim. tässä kuvia Porvoosta ja tykkään tosi paljon!

3. Mikä laulu koskettaa sinua syvästi. Liitä linkki tai sanoitus.

Tämä oli oikeasti vaikea. Mä yleensä kuuntelen heviä, jota ei voi kutsua kovin koskettavaksi, ei ainakaan sillä tavalla kuin tässä nyt haetaan. Monta ”nyyhkybiisiä” tuli mieleen mutta päädyin tähän:

Pari vuotta sitten meidän perheessä kuunneltiin paljon lasten Ipanapa-levyjä. Sielä, olisko ollut ihan ensimmäisessä Ipanapassa, oli sellainen biisi kuin Vuokko Hovatan esittämä Sikojen rakkaus.
Se oli jotenkin niin söpö ja hauska että kyseisen biisin sanat laitettiin meidän hääkutsukorttiinkin reilu vuosi sitten:

Kun auringon alla puhkeaa onni,
Kun lehmänsä löytää muhkea sonni,
Kun kaislikon hauesta hauki saa parin
Ja kukkoa kosii se kanoista arin,

Niin miksei sitten sika ja sika
Saparon verran ja kärsänsä mitan
Toisilleen vannoisi ikuista valaa?
Oi, rakkaani mun, sulle mun kyljykset palaa.

Niin kuu etsii maata, ja suu etsii suuta,
Niin kyyhkyset yhteistä nukkumapuuta,
Kun peittojen alla on lämmintä kaksin
Kun kahdelle yö ryhtyy suojelijaksi.

Eihän tuo varsinaisesti koskettava ole, mutta muistuttaa meidän häistä ja myös omasta pojasta ihan pikkuisena, joten se tekee siitä koskettavan.:) (Myöhemmin kun olen katsonut videoita pojan ensimmäisestä vuodesta, monessa videossa soi taustalla Ipanapan musiikki.:D )

4. Minkä asian koet arjessasi raskaaksi?

Huh, kyllä on vaikeita kysymyksiä…Riippuu tosi paljon päivästä. Välillä on lasten/lapsen kanssa rankkaa, välillä ainainen remppa ärsyttää, välillä arjen perusjutut, esim ainainen pyykkäys ärsyttää. Mutta kaikki antaa enemmän kuin ottaa, joten en voi sanoa että mikään olisi pidemmän päälle raskasta.

5. Mistä asioista nautit erityisesti arjessasi?

No, täytyy sanoa että samat asiat kuin edelliseen vastasin!:D Hassua kyllä, mutta eiköhän muillakin ole sama juttu. Tämä remonttikin on joka toinen päivä ihanaa, joka toinen päivä puuduttaa..
Lisäksi nautin siitä että työni on sellaista että ei tarvitse joka arkiaamu herätä kuudelta ja painua muualle töihin. Vaikka joskus olisikin aikaisia herätyksiä niin voin sadepäivänä jäädä sisälle jos siltä tuntuu. Mä en todellakaan ole aamuihminen ja köllöttelisin sängyssä koko aamupäivän jos saisin, joten olen todella kiitollinen tästä työstä. Onneksi oma poika on samanlainen, joten aamuisin saatetaan köllötellä pitkäänkin ennen kuin päivän touhut alkaa.:)
Hauska ja vaikea haaste sanoisinko.:)
Laitetaan se eteenpäin kun oli kerrankin vähän erilainen:
Jasminelle uudistettuun kivaan Story of my life-blogiin
Liinulle Koti,koira ja kokkaus-blogiin
Niinalle Who ever saves one life, saves the world entire-blogiin
Kaikki läheisiä, joten ansaitsevat tunnustuksen.:)
-Henna-

Kommentit (7)

  1. VILLAKÖLHIN PIHAMAA

    Kiitos haasteesta 🙂 musta on kiva, että ollaan tutustuttu miehuuksien kautta ja serkuksetkin tulee hyvin juttuun 😀 Ja tästä pari vuotta taakkepäin sain tutustua suhun paremmin, kun nähtiin enemmän sattuneesta syystä ja käytiin kivoja keskusteluja yhdessä!!

  2. Riitta Sinikka

    Hyvää ja kaunista syksyä Sinulle!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *