H&M Homen keltainen kevät

Hyvää uuttavuotta kaikille lukijoille!
Niin sitä hypättiin Tammikuuhun, tammikuu kun vielä jaksetaan niin alkaa helpottamaan. Päivä pitenee ja kevättä kohti mennään. Ihan parasta.:)
Just suunniteltiin että täytyypä käydä pojallekin ostamassa oma seinäkalenteri jotta poika oppii sitten kuukaudetkin, tai että miten aika kuluukaan, miten pitkä on kuukausi, tai viikko. Kalenteriin voi sitten merkata tuttujen synttärit sun muut kivat jutut. Tästä poika voi itse laskea päivät, ettei niitä tarvitse sitten montaa kertaa päivässä toistaa, että montakos yötä vielä vaikka synttäreihin.
Mä aloitan uudenvuoden raikkaalla keltaisella. Eilen tipahti postilaatikkoon H&M:n kevät kuvasto. Tuosta selaan ihan ekana kuvaston viimeiset sivut, ne Homen ihanat keväiset sivut. No olihan sielä taas vaikka mitä ihanaa! Sitä pastellista värikkyyttä, flamingoja, pikkulintuja, kukkia… Jotenkin en niistä jaksanut kuitenkaan enää tänä keväänä innostua, vaan mun tilaukseen lähti lähinnä Mikin huoneeseen meneviä juttuja. Oli meinaan just sitä mitä olin sinne suunnitellutkin.
Tätä on vähän noloa myöntää, mutta tyynyjä tilasin aika monta… Mm. kuvakollaasin tyynyt tilasin pojalle. Suurinosa tulee sohvalle, sekä nuo hauskat nassut sängylle. Me ollaan mun äidin kanssa aika hulluna koristetyynyihin, just tossa yks päivä laskettiin niitä niin onhan niitä aikalailla.:D Varsinkin just HM Homen, lisäksi mun itsetekemiä jne. Ne vaan kivasti piristää kotia, niillä on helppo vaihdella tyyliä, ja HM:llä ne on edullisia mutta laadukkaita. Varsinkin heidän sisätyynyt ovat ihan parhaita. 
Tuo Hey!-juttu on muuten matto, aika hauska!
Myös pikkutyttöjen sisustusjutut oli ihania, tyttöjen äitien kannattaa vilkaista. Ilmapallolakanoita, pinkki katosverho jne. Itse tilasin myös vauvan keltaisen nalle-helistimen ja aluslakanoita. Ei meille omaa vauvaa ole tulossa, hoitolapsille nämä on. Toisaalta ihan hauskaakin kun meillä on niin eri ikäisiä hoitolapsia, että voi ostaa varastoon kaikille juuri lakanoita tms ja vaihtaa sitten lapsen iän mukaan.:)
Itselleni tilasin keittiöön vain pari tyynyä, kuten tuon juuttisäkkikankaisen Beans-tyynyn.
Oletko jo tutustunut H&M:n kevääseen ja tykkäsitkö?
-Henna-
Kuvat ja tuotteet siis täältä.
Kommentit (10)
 1. Villapullan Hanna
  1.1.2013, 15:35

  Ihana keltainen! Itsekin haaveilen jo keltaisesta, mutta ehkä jaksan vielä vähän odottaa.. ehkä en 🙂

  1. hennaasemalta
   1.1.2013, 21:39

   Heh, jep, keltainen on niin kevätjuttu! En mäkään vielä kotiin keltaista laita, mutta pojan huoneeseen sitä tulee aika paljon niin sinne noita keltaisia nyt tilattiin.:)

 2. Kivoja juttuja! Pitääpä tutustua juurikin noihin tyttöjen juttuihin! 😉
  Ja hei huippuidea tuo kalenteri lapselle! Neiti 4v kyselee jatkuvasti "monta yötä on…?". Voisi hänelle merkata esim. hoitopäivät (joita odotetaan ja joita on vähän), reissut yms. 🙂 Kiitti, kun jaoit ajatuksen! 🙂

  1. hennaasemalta
   1.1.2013, 21:41

   Niinpä! Se oli mulla itselläkin vähän sellainen "miten en aiemmin tajunnut"-ajatus.:D
   Tuli sitten joulukalenterista mieleen kun se kanssa oikeasti tosi opettavainen juttu, joulukalenterista lapset oppii numeroita ym niin miks ei sellaista olisi koko vuodeksi.:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *