Blogit
Koti asemalla

Granitin klipsit

 Tässä tulee nyt vähän Granitille ilmaista mainosta, mutta on syytäkin.
Granitista saa ihan superkivoja magneettiklipsejä jotka kaikessa yksinkertaisuudessaan on tosi käteviä. Mä aikoinaan ekaa kertaa puodissa käydessäni otin vain pari, kun en aavistanutkaan vielä mihin kaikkeen kivaan niitä voi käyttää. Myöhemmin täytyi käydä hakemassa lisää, näitä kun sai jollain pakettialennuksellakin. Oiskohan ollut 5 kpl 12,90e…?
Näissä on tosi hyvä magneetti ja alkuun käytinkin näitä vain jääkaapin kyljessä pitelemässä tärkeitä lippusia ja lappusia. Nämä jaksaa kantaa montaa paperia, ensi vuonna laitan näillä seinäkalenterin jääkaapin kylkeen.

Tänään taas testailin mihin kaikkeen nämä tarttuu.
Yksi hyvä on liesituulettimen kyljessä, kun kädet taikinassa yrität lukea ohjetta niin tähän saa reseptin silmien tasolle killumaan.

Aina lasten, koiran ja hässäkän keskellä pitäisi muistaa lähtiessä viedä postia tms niin nyt muistan kun posti killuu aivan nenän edessä eteisen putkessa kiinni. Silmä tarttuu tuohon aina.
Olen myös monesti harmitellut kun uuneihin ei saa mitään kiinni. Monissa sisustusjutuissa nähnyt miten ihmisillä on kransseja tms uunin kyljessä. No nyt on meilläkin. Keittiön uuni on käyttämätön ja siihen uskalsin klipsillä laittaa pienen kranssin. Nyt voi uuneihinkin keksiä vaikka mitä!
  

Joulukalenterit mulla on tietty myös jääkaapin kyljessä, Granitin klipsillä.

Mulla on muuten maailman paras joulukalenteri! Lasten suklaa-, lego- tms kalenterit kalpenee tämän rinnalla.
Mun ykköspikkusisko jaksoi taas väkertää itse kalenterin puolelle sukua! Viime vuosi jäi väliin (liekö syynä neitosen silloinen 16-vuoden ikä silloin) ja veikkasin ettei se neito jaksa tänäkään vuonna. No väärässä olin, onneksi!
Ihan parasta saada henkilökohtaisia viestejä kalenterista joka aamu. Eilen Miki odotti vieressä jännittyneenä että mitäs mun luukusta tulee ja sielä luki ”MOI MIKI!” Hihii, pojan ilme oli hyvä! Taisi olla kivaa saada henkilökohtainen viesti, niin kivaa että sitä piti tänäänkin käydä kurkkimassa uudelleen. Onhan mun sisko myös Mikin ykköstäti. Lisäksi kalenterissa muistutellaan joululahjoista, merkkipäivistä jne. Yksinkertaisia mutta sitäkin kivempia viestejä.

Vaikka täytyy sanoa että joulukalenterit on mulle ainakin melkein enempi paniikkikalentereja. ”Apua, enää noin vähän jouluun ja kaikki lahjat ostamatta!!”

-Henna-  

Kommentit (17)

 1. Jasmine

  <3 ihana ykkösisosisko!

  • hennaasemalta

   :):)

 2. Jutta// Projekti Verkaranta

  Yhdyn JohannaL:n kommenttiin – miksi sitä verkkokauppaa ei ole.. Hitsit! Pari kertaa onneksi päässyt siellä myymälässä käymään. Mutta. Kun siellä on niiiiiiin paljon kaikkea ihanaa, ei vain ehdi katsoa kaikkea ja osa jää väkisinkin huomaamatta. Tuo uunin kyljessä oleva kranssi on superhieno!

  • hennaasemalta

   No niinpä… Joo ja monia jää arpomaan että oispa kiva mutta mihin laitan ja heti kotona keksii paikan kun on jo liian myöhäistä… Mut kiva kauppahan se Granit on!:)

 3. Anonyymi

  Ihan kun toi ykköspikkusisko jotenkin keskellä kalenteria muistuttelis jostain….
  Onko toi piilomainontaa vai painostusta?
  Timo

 4. Susanna Tamminen

  Kivat klipsi-ideat! Noitahan voi käyttää vaikka mihin 🙂 Mukavaa itsenäisyyspäivää!

 5. Anonyymi

  Hyvää Itsenäisyyspäivää toiv. titi

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *