Blogit
Koti asemalla

Etenee

Täällä koko kroppa huutaa väsymystä.
Takana kaksi päivää tiukkaa seinän raaputtelua ja maalaamista. Edessä sellaisia päiviä vielä ainakin 12 päivää. Rankkaa mutta kivaa! Varsinkin kun tuloksia näkyy jo.
Nosturi tuli eilen siis pihaan. Talon pääty on rapsutettu irtomaaleista kokonaan ja pesty, ja tuo keittiön levyinen alue radan puolelta on rapsuteltu, pesty ja puoliksi maalattu. Sää oli eilen ihan mahtava tähän hommaan. Tänään paistoi aurinko liian kuumasti mutta tehtiin silti. Tänään tosin saatiin jo vähän apuakin kun ystävä tuli jatkamaan rapsuttelua mun tilalle, mulla kun ei tahdo voimat riittää samaan tahtiin kuin miehellä.

Meillä on pitkään ollut selkeää hyytymistä havaittavissa kaikessa remontissa. Syynä se että kun aina vaan pitäisi jotain tehdä mutta aikaa ei ole oikein ikinä. Nyt kun kallis vuokranosturi on pihassa, on lomaa ja on vaan pakko painaa duunia, niin kyllä me sitten painetaankin. Niin lujaa ettei meinannut kummallakaan tulla uni eilen vaikka koko kroppa huusi väsymystä. Oli vaan niin ylikierroksilla ja mietti että mitäs huomenna, mistä jatketaan. Lisäksi musta tuntui että oon ihan merisairas. Toi nosturin kori heiluu oikeasti tosi paljon tuolla korkealla, niin paljon että vielä sängyssäkin keinutti, kuin laivalla olisi ollut!

Olen niin ylpeä meistä! Mä uskalsin mennä sinne korkealle, vaikka heiluu ja pelottaa, niin mähän en alas tullut vaan tein siinä missä mieskin. Kun toista harmitti maalata kattoa ja toista seinän lautojen väliä niin vaihdettiin paikkoja, ei tietoakaan että tarttis kinata kumpi tekee mitäkin. Ollaan aikas täydellinen tiimi!
Mikä parasta, tavoite oli maalata tämän kahden viikon aikana talojen päätyjen korkeimmat kohdat ja radan puolen korkeimmat kohdat. No mehän ollaan jo nyt huidottu kahdessa päivässä paljon enempi pinta-alaa ja on ihan huippufiilis!
Vielä kun pysyisi ne sateet poissa ja energiaa riittäisi edelleen, niin saadaan kyllä hyvillä mielin jatkaa kohti syksyä ja keskittyä sisähommiin.
Mä olen ihan liekeissä, ylikierroksilla, yliväsynyt mutta ah, kyllä tämä joskus palkitseekin!

-Henna-

Ps. Tähän saattaa tulla pieni parin viikon blogitauko koska meillä tosiaan menee kaikki aika tuolla maalatessa, mutta katsotaan….

Kommentit (31)

 1. Hannis

  Tsemppiä todella sinne! Meidän talonmaalaus on kans niin takkuillut :-/ Oikein ärsyttää ja kamalasti! Ja toi vuokranosturi pitäisi tilata. Ei saada paria päätyä varmaan omin voimin. Sekin ärsyttää :-/ Se ON kallis. Mutta kai se tästä. Sit kun ootte saaneet noi hommat valmiiksi, niin voi että on varmasti mahtava fiilis!!!

 2. Ansu

  Moikka,
  olen sinun blogejasi seurannut ja tänään aloitin omani:
  http://hobittimaja.vuodatus.net/

  tervetuloa!
  -Ansuli

  p.s.

  Olisin halunnut lisätä seuraamiani blogeja listalle. Mutta en osannut. Käsi. Ehkä opin vielä:)

 3. Niina

  Moi, tsemppiä!

  Hyvältä näyttää :)))

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *