Eteinen valmis

Kyllä voi kestää yksien listojen saaminen paikalleen, jessus.:D
Eteinen valmistui nopsaan jo jokunen aika sitten, mutta viimeistelevien listojen laitto kesti, kun ei vaan saatu aikaiseksi.

Mutta nyt ne on sielä!
Älkää välittäkö huonosta kuvanlaadusta, pimeässä otettu jne… ja tässä on vaan pari kuvaa kun muut oli aivan järkyttäviä väreiltään. Pitäisi ottaa valoisaan aikaan, ehdottomasti.

Olen todella tyytyväinen eteiseen, siitä tuli ihanan pirteä ja kutsuva. Seinille keräilemme juna-aiheisia juttuja. Sielä on jo mm. vanhoja postikortteja meidän asemasta sekä ensimmäinen lehtijuttu meistä Vantaan Sanomissa. Toi lehtijuttu on ihan vaan siksikin, jotta muistaisimme mistä lähdettiin ja missä ollaan nyt. Tuomassa siis uskoa ja intoa jatkaa.

Oikeastaan toihan ei ole totta että eteinen olisi valmis. Lattialla on vielä muovimatto, mutta sen poisto juuri nyt on mahdotonta, ja teemme sen vasta aula-remontin yhteydessä. Eikä sitä lattiaa juuri eteisen kuramaton alta näekään.

Oli kiva pikkuinen sivuprojekti tämä, tuo makuuhuoneen remppa kun tuntuu loputtoman pitkältä kaikkine kattomaalien poistoineen ym…

Parempia kuvia toivottavasti toisella kertaa…

-Henna-

Kommentit (18)
 1. Ihanalta näyttää! Onko teillä yksi vai useampi sisäänkäynti? Meillä on kaksi, niin ipanat saa rauhassa sotkea sitä toista. Vaikka kyllähän sitä yhdelläkin pärjää;-)

  1. hennaasemalta
   30.10.2012, 15:42

   Kiitos.:) Meillä on kanssa kaksi. Tällä hetkellä se toinen ei ole juurikaan käytössä koska se on tuolla rempattavien huoneiden keskellä. Tarkoitus olisi kuitenkin se ottaa juuri ns kuraeteiseksi, ja sinne jatkossa parkkeeraan myös vaunut jos meille tulee pieniä päiväuni-nukkujia hoitoon. Siitä on sitten helppo kärrätä pikkuinen kuistille nukkumaan ilman että kärryt on kaikkien tiellä. Kyseinen eteinen on muutoin kyllä melko pieni.

 2. Villapullan Hanna
  29.10.2012, 19:45

  Ihana on! 🙂 Kai se täytyy itsekin joku kohde keksiä tuolle hyasintille vaikka väkisin kun en kerta makkariin saanutkaan lilaa hyasinttia.. Se vaan on niin iloinen malli!

  1. hennaasemalta
   30.10.2012, 15:42

   Niin on, tykkään kyllä niiiin paljon.:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *