Blogit
Koti asemalla

Eteinen valmis

Kyllä voi kestää yksien listojen saaminen paikalleen, jessus.:D
Eteinen valmistui nopsaan jo jokunen aika sitten, mutta viimeistelevien listojen laitto kesti, kun ei vaan saatu aikaiseksi.

Mutta nyt ne on sielä!
Älkää välittäkö huonosta kuvanlaadusta, pimeässä otettu jne… ja tässä on vaan pari kuvaa kun muut oli aivan järkyttäviä väreiltään. Pitäisi ottaa valoisaan aikaan, ehdottomasti.

Olen todella tyytyväinen eteiseen, siitä tuli ihanan pirteä ja kutsuva. Seinille keräilemme juna-aiheisia juttuja. Sielä on jo mm. vanhoja postikortteja meidän asemasta sekä ensimmäinen lehtijuttu meistä Vantaan Sanomissa. Toi lehtijuttu on ihan vaan siksikin, jotta muistaisimme mistä lähdettiin ja missä ollaan nyt. Tuomassa siis uskoa ja intoa jatkaa.

Oikeastaan toihan ei ole totta että eteinen olisi valmis. Lattialla on vielä muovimatto, mutta sen poisto juuri nyt on mahdotonta, ja teemme sen vasta aula-remontin yhteydessä. Eikä sitä lattiaa juuri eteisen kuramaton alta näekään.

Oli kiva pikkuinen sivuprojekti tämä, tuo makuuhuoneen remppa kun tuntuu loputtoman pitkältä kaikkine kattomaalien poistoineen ym…

Parempia kuvia toivottavasti toisella kertaa…

-Henna-

Kommentit (18)

 1. Anonyymi

  I-h-a-n-a <3 Toi lyhty ulkona viimeistelee kuvan!
  Unelmoija

  • hennaasemalta

   Kiitos.:)

 2. Merikuu

  Miten kutsuva ja miten ihana!! J avoi että mä sitten rakastankin tota tapettia!
  🙂

  • hennaasemalta

   Kiitos.:) Niinpä,se on ihana!:)

 3. Anni Tanni

  Olen blogiasi seurannut,mutta en ole aiemmin kommentoinut. Tuo hyasintti on niin nättiä tapettia ja aina vaan muuttuu kauniimmaksi kun siitä kuvia näkee. Itsellä haaveena sitä laittaa kodinhoitotilaan piristämään pyykkäystä.

  • hennaasemalta

   Kiva kun nyt kuitenkin kommentoit.:)
   Joo toi on ihana, en tiedä mikä siinä onkin niin ihanaa. Mä en yleensä edes juuri tykkää sinisestä, paitsi turkoosista mutta tässä on jotenkin ihanan pirteä sininen.:)

 4. Anonyymi

  Pitkästä aikaa ehdin lueskelemaan blogeja. Olettepa paljon saaneet aikaan 🙂 Kiva eteinen ja varmasti mukava kun tuli kuntoon. Iloinen keittiökin teillä 🙂 Tsemppiä kovasti makkariprojektiin. Hiljaa hyvää tulee 🙂
  T. Pauliina

 5. Saana

  Kaunis eteinen! Meillä eteinen odottaa edelleen maalausta. Siihen tarvitsisi melkeinpä lapsivapaan viikonlopun, jottei joka paikka ole maalissa.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *