Blogit
Koti asemalla

Espritin huppari pojalle

Mä lupailin tuossa aiemmin että alan kirjoittelemaan myös lapsiin liittyvistä jutuista enemmän, vaatteista jne.
En tosiaan ole mikään muotibloggaaja, en myöskään mikään lasten merkkivaatteisiin hurahtanut. Mä kuitenkin tykkään pukea myös lapset kivoihin vaatteisiin. Kivan näköisiin ja mukaviin vaatteisiin, ja väriä pitää niissäkin olla paljon!
Tai no, lapsen tyylin mukaan mennään, mikä sopii kellekin mutta Mikillä ainakin on värikkäät vaatteet olleet aina se juttu. Mitä värikkäämpää, löysempää ja mukavampaa, sen parempi.

Mä olen Mikin kanssa tekemässä tarkempaa postausta Mikin vaatteista kyllä, mutta nyt ihan pikainen juttu tähän ensin.
Muhun otettiin Espritiltä yhteyttä, ja kävin kurkkaamassa Espritin nettisivut ja erityisesti lasten vaatteet. Merkki ei ollut mulle ennestään mitenkään erityisen tuttu mutta tuolta löysin heti kivoja lastenvaatteita.
Erityisesti yläkuvan ihanan pirteä oranssi huppari viehätti mua kovasti, ihan Mikin näköinen, teksteineen päivineen! Hupussakin kiva teksti!

Lisäksi mun mielestä tuo koko asu on hauska, sininen huppari ja oranssit kapeat housut, niin pirteä! Miki on aina ollut skeittipoika lökäpöksyineen, mutta nämä kapeat housut on kanssa kivat!

Mitäs tykkäätte?
Vastaavia lastenvaatteita tulee meinaan näkymään täällä lisää. Me yritetään saada Mikin kanssa se vaatepostaus valmiiksi, ollaan aika intona! Pimeys on ollut isoin este ettei juttua olla vielä tehty. Katsotaan nyt miten tuo herra mahtaa muutenkaan malttaa kuvissa poseerata.

-Henna-

Kommentit (4)

 1. Minna Hyrkäs

  Ihania vaatteita!! <3 Minä tykkään kanssa pukea värejä meidän pojille, hyvin on vielä tähän asti kelvanneet äidin valitsemat.. 😉 Onneksi pojillekin löytyy nykyään muutakin kuin sinistä, ruskeaa ja vihreää.. 🙂

  • hennaasemalta

   No niinpä! Kyllä meilläkin poika antaa mun valita, tosin yleensä uudet vaatteet hyväksytän ensin pojalla ennen kuin ostan. Sitä myös oppii mistä lapsi itse tykkää eniten, esim Miki ei tykkää hirveästi huppareista joissa ei ole vetoketjua ja mitä löysempi vaate, sen parempi.:) Poika myös haluaa vaatteissa olevan printtejä, supersankareita tms.

 2. Anonyymi

  Pukeeko teillä poika äidin valitsemat vaatteet vai valkkaako jo itse? Yksi tuttavani on aina antanut lastensa pukeutua itse, ja välillä päällä on ollut toppahousut ja prinsessamekko (pojalla). En kyllä itse pystyisi ihan niin joustava olemaan vaatteiden suhteen, tykkään että joku järki pitää olla.

  • hennaasemalta

   Pukee mun valitsemat, toki saa valita itse vaikka lempparipaidan ja sen mukaan katsotaan sopivat housut jne. Poika on vähän itsekin jo oppinut että mikä sopii minkäkin kanssa. Just kuvaamaasi vapaata pukeutumista en siedä yhtään, kyllä vaatteet pitää olla järkevät ja sään mukaiset ja lapsen näyttää puhtaalta ja siistiltä eikä pelleltä. Toki kotona voi sitten juosta vaikka Batman-puvussa!
   En myöskään siedä sitä että lapsi kaivelee itse vaatekaappeja, kun sitten on vaatteet kaapissa ihan hyrskyn myrskyn. Yritän opettaa että jos jotain otetaan itse, täytyy vaatteet viikata.
   Meillä myös käytetään monta päivää samoja vaatteita, siis paitoja ja housuja. Tuon ikäisellä kun ne vaatteet ei oikeasti likaannu päivässä niin vältän turhaa pyykkäämistä. Tiedän ihmisiä jotka heittää pesuun joka ilta vaatteet, enkä ymmärrä sitä. Kyllähän ne vaatteet kuluukin siitä turhaan. Saatikka että pyykkirumba olisi ihan kauhea… Näillä kaikilla asioilla lapsi oppii itsekin huolehtimaan vaatteistaan ja pukeutumaan siististi.:)
   Näin muuten meidänkin lapsuudenkodissa tehtiin!:)

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *