Blogit
Koti asemalla

Eppu

Olen ennenkin kertonut kuinka meidän Eppu on ihan hassu vekkuli joka työntää nenänsä joka paikkaan. 
Aina sitä pitää olla pelastamassa jostain kun pää on työnnetty pussiin ja pussi jääkin päähän tms. Uusin juttu on se, että herra on mun paketointiapuri.
 Tai no, siitä ei aina tiedä onko se enemmän ärsyttävää vai huvittavaa. Aina kun paketoin, olen olohuoneen lattialla ja kaikki paperit, nauhat ym on levällään siinä mun ympärillä. 
Eppu hiipii aina jostain ja rapisee innolla papereiden keskellä, pureskelee paketointinauhaa, änkee itsensä sinne paperin alle jota olen juuri nostamassa siihen paketin päälle. Välillä Eppu työntää päänsä lahjapakettipusseihin, kurkkii vissiin että josko täällä olisi lahjoja hänellekin.
Eilen mulla makasi lattialla tyhjä paperipussi, ja sinnehän poika itsensä työnsi. 
Tyyppi ei myöskään ole moksiskaan vaikka Mikikin häntä välillä halailee kesken unien tms ja nytkään ei häiriintynyt vaikka nostin katin paperikassissa ylös ja vein Mikille.

Illalla olin laittamassa iltapalaa ja Miki tuli sanomaan että tuu katsomaan missä Eppu on. (Tätä tapahtuu usein, että pitää mennä katsomaan missä kissa on) Sanoin vaan että nyt en ehdi, kerro missä se on. Miki jankkaa että ”enkä, tuu nyt kattoo, tää on hassu juttu!”
No menin lastenhuoneen ja kyllä vähän nauratti. Mikin leikkipatjat oli lattialla ja yhdessä iso kumpu. Sielähän se meidän katti, nukkui patjan sisällä.:)

Oli muuten huvittavaa seurata kissojen ja lumen ensikohtaamista. Taisi olla kattien ensimmäinen kerta ikinä kun lunta näkivät. Kyllä siinä tassut vipatti kun oli niiiiiin kylmää! Hihi! Eli ei taida pojat pahemmin ulkoilla talvella, unta vetävät yötä päivää. Voi kun itsekin voisi nukkua talviunta, yli pimeän ajan…

-Henna-

Kommentit (5)

 1. Anonyymi

  Haa, virkistävä kissa postaus.
  Itse olen viimeaikoina katsellut youtubesta marun touhuja. Hakuun maru.
  Timo

 2. Jasmine

  voieikä IHANA! :D:D

 3. Anonyymi

  Kyllä täälläkin saa 4 kisusta apulaisia hommaan kuin hommaan (paitsi imurointi ei kelpaa 😀 ) Monesti pyydän pakkaamaan lahjan jo liikkeessä , jos osaavat tehdä kauniita paketteja (esim, pentik) Ei täälläkän pahemmin talvesta pidetä 🙁 ja nyt ulkoilut(valjaissa) isoimman kisun kohdalta jäännyt 2 min, normaalin tunnin sijasta KUN AINA SATAA!! 🙁 Noh, mamille jäännyt enemmän aikaa aamupalalle ja töihin lähtöön. Mitä pienempi pussi/laatikko niin täälläkin 1 hassu kisu tunkee itsensä sinne, on niin loistavia kuvia saannut tilanteista 🙂 T: Niina ja 4kisua

 4. Hende

  Ihana joka paikkaan tunkeutuja! 🙂

  Noiden lahjanarujen kanssa kannattaa vähän varoa!
  Meidän kissa söi aikanaan sellaista peruslahjanarua jonkun pätkän kun ei huomattu. Jonkin ajan kuluttua alettiin ihmetellä kun kissa oksenteli ja voi huonosti. Huomattiin että eräästä paketista oli narun päästä syöty. Eläinlääkäriin piti lähteä ja koko kisu oli hengen vaarassa, kun naru oli suolessa niin että olisi saattanut viiltää suolen rikki.

  Naru saatiin onneksi leikkauksessa pois ja kisu toipui. Nykyään meillä ei käytetä lähes ollenkaan lahjanaruja…

 5. hennaasemalta

  Timo: Hih, mä arvasin että sun kommentti tulee ekana.:D

  Jasmine: 🙂

  Niina: Hih, niinpä!:) Ihanko oikeasti sä jaksat joka aamu tunnin ulkoiluttaa kissaa?:O vau!

  Hende: No hui!:O Meillä varsinkin Eppu narskuttaa kaiken maailman muovia, pakettien teippejä ym vaikka kuin kieltää… Pitäisi taas kasvattaa jotain heinää niille mieluummin.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *