Ensimmäiset tulppaanit

Täällä vähän tammikuu-fiilikset on jatkunut, eli saamaton ja alavireinen olo. Eilinen varsinkin oli tosiaankin sellainen päivä. Kirjoitin äidillekin että ei huvita edes vuoden ekoja tulppaaneja ostaa kun on niin likaista kun en saa siivottua.

Tänään kuitenkin päätin että nyt saa riittää. Varsinkin kun kaupassa näin niitä tulppaaneja. Kun päästiin kotiin, laitoin Nestorin nukkumaan ja aloin touhuamaan. Jynssäsin keittiön, vaihdoin uuden pöytäliinan ja asettelin tulppaaneja eri huoneisiin. Jopa Sami huomasi kukat, ja sanoin että ne on lahja mulle kun olen ollut niin down.

Mun piti ehtiä olohuonekin siivoamaan, mutta siihen asti en tänään päässyt. Nyt on kuitenkin paljon parempi mieli kun keittiö on siisti, kukkia pöydillä ja kynttilät palaa. Pienestä sitä saakin energiaa taas.

Tuo iso valkoinen maljakko oli muuten hauska löytö. Tilasin sen H&M Homesta ja odotin saavani sellaisen ihan pienen, noin 10 senttiä korkean maljakon, mutta sieltähän tulikin noin iso. Ensin vähän epäilytti, mutta tuohan onkin jotenkin ihana, tyhjänäkin nätti.

Tosin illalla siirsin sen keittiöön, eihän se tuossa olohuoneessa voi olla Nestorin armoilla. Mä saatan välillä Nestorin nukkuessa laittaa koristeita olohuoneen pöydälle ja hetken fiilistellä kuinka nätti se olisi siinä. No, ei tätä taaperoikää ikuisesti kestä.

Tarkkaavaisimmat saattoivatkin huomata jo, että olen poistunut nyt Indiedaysin sivuilta. Blogin muutto siis lähenee. Eli ensi viikolla, keskiviikkona 20.1 blogi muuttaa A-lehtien alle. Osoite tulee muuttumaan, mutta jutut pysyy samana. Niinkuin olen vissiin jo kertonut, mutta muistutellaan vielä muutaman kerran.

Mua vähän jännittää että miten mun lukijoille, eli teille kaikille käy. Jatkossa kun kommentointi vaatii kirjautumista sivuille ja tosiaan se osoite muuttuu. Toivottavasti jaksatte tulla perässä, ja jaksatte edelleen kommentoida. On ollut hirmuisen mukavaa saada nyt kommentteja enemmänkin. Olen myös saanut nyt ihan oikeassakin elämässä erityisen paljon kehuja tästä blogista, ja vitsi kun niidenkin voimin jaksaa.

Mukaan tulee varmasti uusiakin lukijoita, ja ehkä löydätte uusia kivoja blogeja mun tulevien blogikollegoiden blogeista. Toki esim facebookin kautta seuraajien on helppo jatkaa seuraamista sieltä niinkuin ennenkin. kun ei tarvitse mennä uuteen osoitteeseen vaan jutut tulee samaan paikkaan.

Nyt palaan taas hetkeksi Downton Abbeyn pariin ja sitten unille.

-Henna-

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *