Ensimmäinen naula seinässä

Kylläpä on vaikeaa saada se ensimmäinen taulu uusille tapetoiduille seinille. On vaikeaa uskaltaa rikkoa seinää, mitä jos tuo ei olekaan hyvä paikka ja teen turhan reiän seinään jne…

No, tänään sain vihdoin ensimmäisen taulun seinälle ja huomenna meinaan päättää lastenhuoneen taulujen paikat. Olkkariin ikkunoiden keskelle tuli pieni mutta söpö taulu, josta tykkään!
Olen julistefriikki, mutta olohuoneeseen kaipaisin jotain yksinkertaista mutta isoa taulua. Voipi olla että sellaisen metsästämiseen menee aikaa, ellen sitten itse kaiva pitkästä aikaa öljyvärejä esille, ja maalaa välillä muutakin kuin seiniä ja listoja, hih! (Mä olen meistä se joka heiluu joka päivä pensseli kädessä. Mies vasaroi ja minä tulen maalipurkin kanssa perässä…)

Mä olen myös ehkä vähän myöhäisheräävä erilaisten muotijuttujen suhteen. Nyt on jonkin aikaa blogeissa ja sisustuslehdissä näkynyt noita hauskoja mutta yksinkertaisia valaisimia joissa on iso lamppu. Olen niitä katsellut ajatuksella, ”tykkäänkö vai enkö…”

En hirveästi tykkää siitä tyylistä että keskellä huonetta roikkuu sellainen katossa, mutta tänään hain kaksi omaa valaisinta ja lamppua Clas Ohlsonilta. Nämä ei tule keskelle huonetta, vaan keittiön työtason päälle. Clasulla oli aika tylsiä värejä, joku turkoosi ja pinkki johtoväri olisi ollut kiva, mutta nyt mennään näillä mustavalkoisilla. Näissä on sentään edes tarpeeksi pitkä johto, 2 metriä. Se johtojen pituus kun tuppaa olemaan ongelma tässä talossa….
Kyllä poikaakin nauratti kun kaivoin laatikosta näääääiiiin ison lampun!:D

-Henna-

Ps. Sellaisia värikkäitä johtoja on esim Rie Elise Larsenilla, mutta hinta on joku 4 kertaa kalliimpi kuin Clasulla… Olisivat ihania, mutta kalliiksi tulisi…:/
Pps: No joo, kyllähän meidän keittiössä niitä väripilkkuja riittää ilman johtojakin…:D

Kommentit (8)
  1. Minä tykkään noista lampuista myös, mutta en ole saanut hankittua. Kun joka paikassa on jo lamput, niin tuntuu tuhlailulta, vaikka mieli olisi tehnyt. Klasulla muuten on ollut vihreitä, sinisiä ja punaisia johtoja, olen niitä joskus monta aikaa sitten siellä hiplaillut.

  2. Lundagårdissa on kans noita johtoja 🙂 oon kans nähny että joku on niitä värjännyt, mutta miten, sitä en muista.

    ihan kivojahan nuo on, mutta en minäkään laittais keskelle kattoa. tunnelmalampuks johonkin nurkkaan ehkä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *