Blogit
Koti asemalla

Ensimmäinen naula seinässä

Kylläpä on vaikeaa saada se ensimmäinen taulu uusille tapetoiduille seinille. On vaikeaa uskaltaa rikkoa seinää, mitä jos tuo ei olekaan hyvä paikka ja teen turhan reiän seinään jne…

No, tänään sain vihdoin ensimmäisen taulun seinälle ja huomenna meinaan päättää lastenhuoneen taulujen paikat. Olkkariin ikkunoiden keskelle tuli pieni mutta söpö taulu, josta tykkään!
Olen julistefriikki, mutta olohuoneeseen kaipaisin jotain yksinkertaista mutta isoa taulua. Voipi olla että sellaisen metsästämiseen menee aikaa, ellen sitten itse kaiva pitkästä aikaa öljyvärejä esille, ja maalaa välillä muutakin kuin seiniä ja listoja, hih! (Mä olen meistä se joka heiluu joka päivä pensseli kädessä. Mies vasaroi ja minä tulen maalipurkin kanssa perässä…)

Mä olen myös ehkä vähän myöhäisheräävä erilaisten muotijuttujen suhteen. Nyt on jonkin aikaa blogeissa ja sisustuslehdissä näkynyt noita hauskoja mutta yksinkertaisia valaisimia joissa on iso lamppu. Olen niitä katsellut ajatuksella, ”tykkäänkö vai enkö…”

En hirveästi tykkää siitä tyylistä että keskellä huonetta roikkuu sellainen katossa, mutta tänään hain kaksi omaa valaisinta ja lamppua Clas Ohlsonilta. Nämä ei tule keskelle huonetta, vaan keittiön työtason päälle. Clasulla oli aika tylsiä värejä, joku turkoosi ja pinkki johtoväri olisi ollut kiva, mutta nyt mennään näillä mustavalkoisilla. Näissä on sentään edes tarpeeksi pitkä johto, 2 metriä. Se johtojen pituus kun tuppaa olemaan ongelma tässä talossa….
Kyllä poikaakin nauratti kun kaivoin laatikosta näääääiiiin ison lampun!:D

-Henna-

Ps. Sellaisia värikkäitä johtoja on esim Rie Elise Larsenilla, mutta hinta on joku 4 kertaa kalliimpi kuin Clasulla… Olisivat ihania, mutta kalliiksi tulisi…:/
Pps: No joo, kyllähän meidän keittiössä niitä väripilkkuja riittää ilman johtojakin…:D

Kommentit (8)

 1. Anonyymi

  Sähköjen tuunaamisesta nyt hieman varoittelen. Teipit ehkäpä joo mut maalailu ehkäpä ei samoin kun ostelette johtoja ja valaisimia niin jotain merkintöjä hyväksymisistä olisi hyvä olla. Mut johdon päälle vois hyvin laittaa erivärisen kutistesukan, löytyy m. biltemasta. tosin siinäkin ongelmana se että pitää tietää mitä tekee kun irrottelee johdinta lampunkannasta.

  Timo

 2. hennaasemalta

  No niinpä tietysti!:D Noo, nuo mun tuli silti paljon halvemmaksi.:)

 3. hennaasemalta

  Timo: Joo en mä sellaista tuunaamista uskaltaisikaan itse tehdä jossa pitäisi jotain sähköjuttuja tms tehdä. Jos olisin maalannu, olisin vain teipannut muoviosat ym suojaan.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *