Elämää remontin keskellä

Vaikka mä itse rakastankin kauniita sisustuskuvia, ja muutenkin blogimaailmassa tykkään niistä blogeista jossa näytetään kauniita koteja, ajattelin itse näyttää välillä ihan pikkuisen jotain muuta. 
Tosiasiahan on, että me asutaan remontin keskellä, ja jos meillä olisi aina kaikki ovet selällään, ei näky olisi kovinkaan kiva… Ei siinä, ei meillä muutenkaan kotona ole ikinä siistiä. Mä vaan kuviin aina asettelen tavarat nätimmin, kuvan ulkopuolella saattaa olla kaaos. Kuka nyt sellaista kaaosta haluaisikaan katsella, eiköhän jokainen saa katsoa arjen kaaosta kotonaan tarpeeksi.:)
Mutta siis asiaan.

 Otin muutaman kuvan siitä, että miltä meillä näyttää kun remppahuoneiden ovet avaa. Kahdessa ensimmäisessä kuvassa on näkymä lastenhuoneesta mun tulevaan askarteluhuoneeseen, sekä tulevaan Mikin huoneeseen. Huoneen fiilis ja tilantuntu muuttuu varmasti paljon sitten kun on valmista ja ovia voi pitää auki aina. Nyt mun huoneessa tulee vastaan pyykkitelineet, ja Mikin huoneessa järkyttävä tavaramäärä sekä iso lasinleikkauspöytä. Mua henkilökohtaisesti ahdistaa tuo tavaramäärä, mikä on aika kamalaa kun asuu hamstraavan miehen kanssa… Isoin työ tuolla onkin tuo huoneen tyhjennys…
Seuraavissa kuvissa on aulasta näkymä mun huoneeseen sekä ns. kuraeteinen. Mun huoneen siivosin just pari viikkoa sitten, ja sielä oli tosi paljon vähemmän tavaraa. Kunnes siirrettiin miljoonat maalipurkit Mikin huoneesta sinne, sekä vaihdettiin hetkeksi työpöydän paikkaa patterin korjauksen takia. Huomenna taas kerran meinaan siivota tuon huoneen… Kuraeteisessä säilytän yleensä rattaita, vauvan ollessa talossa, siitä on niin kätevää työntää vauva kuistille päiväunille. Nyt on niin ahdasta että hyvä kun mahdun tuosta kulkemaan. Kuva on otettu mun huoneesta, ja eteisestä pääsee makkariin sekä ullakolle.

 Viimeisenä onkin sitten makuuhuoneen tilanne. Lattia on tosi kiva nyt, mutta äsken katselin että tänään täytyy sielä vielä paikoitellen laittaa maalia lisää. Lattia saa huomisen kuivua ja tyhjentelemme muita huoneita, sunnuntaina toivottavasti pääsemme jatkamaan tapetointia. Mulla kun on vapaa viikonloppukin, jee!
Makkarista pääsee sinne Mikin huoneeseen. Makkarissa on myös muutama kiinteä vaatekaappi, suihkutila sekä oma wc.

Mikin huoneen tapetitkin hain eilen postista. Mä aina nauran että vitsi kun olen ajoissa näiden tapettien kanssa. Aina tuntuu ettei ikinä pääse niitä laittamaan. Mutta niin ne vaan on kaikki muutkin seinälle jossain vaiheessa päässyt, ja niin ne Miksunkin tapetit pääsee. Mallasin seinälle ja hyvältä näyttävät nekin. Poika itse ei oikein vielä innostunut, meinaa kuulemma vuorata seinät julisteilla ja skeittihyllyillä, heh, mutta uskon pojan tykkäävän tulevasta huoneestaan ihan täysillä! Pienen pojan on vaan vielä niin vaikea kuvitella lopputulosta kun huone näyttää nyt tuolta…

Mukavaa viikonloppua kaikille! Ulkonakin on niin kirpsakka, mutta ihanan valoisa päivä!

-Henna-

Ps. Remontin keskellä huolehdimme silti lasten turvallisuudesta. Remppahuoneisiin on lapsilta pääsy kielletty, ja työkaluja sun muita emme vie oleskelutiloihin. Teemme yleensä remppaa vuorotellen, jotta toinen voi katsoa lasten perään.:)

Kommentit (10)
 1. Mukavaa, että raotit hieman todellisuutta! 🙂 Tsemppiä remppailuun!!!

  1. hennaasemalta
   19.1.2013, 16:02

   Kiitos.:)

 2. Voimia sinne remontin keskelle! Tuon kaaoksen siirtäminen aina huoneesta toiseen on niin…ihanaa 🙂
  Lattia näyttää suloiselta. Valmista näyttää syntyvän siellä mukavaa vauhtia.

  1. hennaasemalta
   19.1.2013, 16:04

   Kiitos! On joo, alkuun kaikki huoneet oli melko täynnä krääsää, joten on kyllä aika työ tiivistää niitä kokoajan vähempiin huoneisiin… Työkaluja ja tarvikkeita on jo itsessään ihan hirveästi….
   Joo välillä tuntuu että hitaasti etenee, mutta kyllä kuitenkin etenee koko ajan.:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *