Eka maalausosuus valmis

Eihän tässä meinaa blogiinkaan ehtiä kun hyvä sää on niin hellinyt meitä! Aivan ihanaa kyllä. Lapsetkin on paremmalla tuulella, niinkuin äitikin ja eläimet nauttii. Iho saa väriä ja Mikin atooppinen ihottuma paranee pikkuhiljaa. 
Mä jo pari kesää kieltäydyin kun äiti tarjosi mulle pikkusiskon isoa trampoliinia. Miki on ihan hulluna tramppoihin joten mä vihdoin luovutin, ja tuo puutarhojen kauhu saapui meidänkin pihaan. Nyt olen tosi tyytyväinen että se otettiin. Lapset suunnilleen asuu sielä trampalla, suojaverkon kera heitä ei tarvitse vahtia joka sekuntti ja saavat hyvää liikuntaa ja tasapainoharjoittelua. Eikä se tramppa edes kovin pahasti tuolla varaston vieressä edes näy. Tosin aseman laiturille näkyy ja kuuluu, heh. 
Kuten ensimmäisestä ja vikasta kuvasta näkyy, meillä on talon ensimmäinen nurkka vihdoin maalattu. Voin sanoa että hyvältä näyttää! Tästä työstä tosin en ota kunniaa itselleni, tuo talon rapsuttelu ei vaan ole mun juttu kun siinä tarvii käsivoimaa niin kovasti. Maalauksessa sentään vähän autoin. Olemme myös ainakin toistaiseksi todella tyytyväisiä tuohon Uulan petrooliöljymaaliin. Siitä saa kivan, tasaisen ja matan pinnan yhdellä maalauskerralla, joten se ainakin vähän säästää aikaakin. Tosi helppo maalattava, tuoksuu hyvälle ja on riittoisa. Saa nähdä miten se pysyy seinässä ja että miten väri kestää.

Nuo ikkunoiden vuorilaudat aiheutti hiukan pähkäilyä että mites ne maalataan. Kun nuo sivut oli maalattu seinän värisiksi jne. Sami kuitenkin veti koko vuorilaudan kuvioineen samalla värillä. Se oli selkein ja helpoin tapa ja mun mielestä näyttää hyvältä! Nuo koristeet oli niin paksussa maalikerroksessa että nyt kun ne on putsattu, näkyy ne paremmin. Tuo yläreunan tuollainen sahalaitakuvio vedetään vielä valkoiseksi niinkuin se olikin. Eli samaa väriä kuin ikkunanpielet.
Mun mielestä talosta tulee nyt pehmeämmän ja kodikkaamman värinen kuin ennen. Ohran keltainen ja suklaanruskea sopivat kivasti yhteen, entinen tummanruskea ja melkein valkoinen seinä olivat liian kova yhdistelmä.

Huomenna meillä onkin pihatalkoot. Näillä näkymin meille on tulossa kiva pieni porukka hommiin. Täytyy nyt toivoa että ei ihan sataisi, ainakaan koko aikaa. Tarkoitus olisi tietty jatkaa rapsuttelu- ja maalausurakkaa, pilkkoa puita ja vähän siistiä puita ja pensaita.

Samillakin alkaa tänään viikon loma ja mullakin pari päivää vapaata alkuviikosta. Ihanaa! Eikä meinata edes koko viikkoa hutkia vaan kivaakin tiedossa.:)

-Henna-

Kommentit (8)
 1. Oooh, näyttää tosi hienolta!! Sillä lailla se vaan siitä pikkuhiljaa, pala kerrallaan, valmistuu, eiks niin! =)

  1. hennaasemalta
   22.5.2013, 19:22

   Niinpä.:)

 2. Seisoskelin tällä viikolla siinä teidän talon lähellä, kun odottelin junaa ja katselin ja vähänks teki mieli tulla oveen kolkuttamaan 😀

  1. hennaasemalta
   22.5.2013, 19:23

   Heh, oisit tullu vaan.:D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *