Eilinen ja huominen

Eilen pöytä notkui herkkuja kun vietimme Mikin syntymäpäiviä pienellä porukalla brunssin kera.
Oli oikein mukava päivä, mutta itse juhlathan vietämme vasta lauantaina.

Kiirettä siis pukkaa tällä viikolla!
Kiirettä ei vähennä sekään, että kohta on kesä ja meidän pitäisi kiireellä suunnitella ja aloittaa kesän ulkomaalausprojektia.

Saimme museovirastosta avustuksia, joihin olemme oikein tyytyväisiä. Summia en ala täällä kertomaan mutta sanotaan näin että saamme mukavasti vähän apuja isoon urakkaan mutta itse maalauksen joudumme tekemään pääosin itse talkooporukalla ja yksin.

Loppuviikosta meille tulee projektin valvoja Vantaan museosta keskustelemaan suunnitelmistamme. Sitten nähdään enemmän että mitä tapahtuu. Ensimmäinen homma tässä nyt olisi kuitenkin etsiä rakennustelineet työhön. Tietysti mahdollisimman halvalla. Mietimme jos ostaisimme jostain telineet ja myisimme käytön jälkeen eteenpäin. Nyt saa antaa niitä vinkkejä jos joku sattuu tietämään mistä saa halvalla hyviä telineitä vuokrattua tai ostettua. En oikein edes tiedä millaiset telineet pitäisi olla tuossa epätasaisessa maastossa kun seinäkorkeudetkin vaihtelee huimasti…

Lisäksi pitäisi päättää maalit ja sävyt. Toivon myös kovasti että saisimme käyttää osan avustusta ulko-oviin. Voisimme tilata puusepältä entisen näköiset ovet, olisi niin mahtavaa! Monelle olenkin sanonut että hassua kuinka ulko-ovi on muille ihmisille itsestäänselvä asia, meille se on juhlaa jos saamme oikeat ovet noiden väliaikaisten rumien levyjen tilalle!:)

Katsotaan nyt miten tässä käy, mutta luultavasti asiasta lisää postauksia tulossa!

-Henna-

Kommentit (8)
  1. Triine ex Anonyymi Kirjoittelija
    17.4.2012, 17:22

    Kaunis kattaus, ihania värejä! Ja mitä herkkuja 😛

  2. tosi kaunis kattaus, wow!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *