Blogit
Koti asemalla

Eiffel

Lapsilla on nyt sellainen vaihe että tykkäävät värittää netistä tulostettuja kuvia, ja niitä sitten tehdään ihan koko ajan. Harmi kyllä meidän jääkaapin vaihtuva taidenäyttely ei ole saanut näitä ihania värikkäitä teoksia kylkeensä niin kuin yleensä. Jääkaappi on ennestään täynnä nykyisten ja entisten hoitolasten sekä Mikin töitä.  Ehdotin jopa Mikille että laitettaisiin ankea aula täyteen näitä kun kaikki ei mahdu jääkaappiin, mutta jostain syystä poika on nyt päättänyt että se ei käy. Kaikki kuvat säilötään toistaiseksi vain kasaan mutta ehkä vielä joku päivä saan niitä washi-teipillä kiinnittää aulan seiniin. 

Tänään innostuin itsekin piirtelemään. Idea on kopioitu suoraan Pinterestistä, mutta viehätti mua niin että piti tehdä oma. Tämä ei kaipaa kovin tarkkaa tarkastelua, sitä ei voi kehua upeaksi. Tarkoitus kun oli tahallaan tehdä työstä tuollainen pikainen luonnos jossa mittasuhteet menee miten sattuu. Tämäkin työ pääsee mustiin kehyksiin ja tuohon mustan työpöydän ylle. Mua viehättää tässä kovasti tuo Pariisi-teema sekä yksinkertaisuus. Tuo pieni pinkki sydän.
Mulla meni nämä vapaat sairastellessa, vieläkään en ole täydessä terässä. Mies oli kuitenkin todella tehokas kaverinsa kanssa ja koko viikonlopun rapsuttivat ulkoseinää. Jos sää sallii niin ensiviikolla toivottavasti saavat tarttua maalipensseliinkin. Tosin ensiviikko on melko täynnä ohjelmaa, onhan sielä äitienpäivät sun muut edessä, mutta niin on kyllä yksi ylimääräinen pyhäkin. Ei muuten harmita se yhtään!:)
-Henna
Ps. Osku tuli seuraan ja sain kerrankin siitäkin kuvan. Osku on nykyään mun lemppari, niin rauhallinen ja herrasmies isoine viiksineen. Kaikki muut kun vaan säheltää ja tohottaa menemään, mutta Oskussa on tyyliä. Kuvittelen aina sille näkymättömän silinterin päähän kun se kulkee hitaasti askeltaen pää ja häntä pystyssä tohottajien keskellä. 

Kommentit (13)

 1. Kati

  Ihana Eiffel, ehdottomasti seinälle. Yksinkertainen on kaunista! Mä innostuin kanssa yhtenä päivänä piirtämään kun tupa oli täynnä lapsia. Meillä olikin tosi hauskaa.

  • hennaasemalta

   Jep, lasten kanssa piirtely on parasta. Mä kans välillä pyydän saada oman kuvan jota värittelen, tosin välillä se menee vähän turhan hienosteluksi kun alan kaikenmaailman varjostuksia väkertää, mutta kivaa on! Tulee lapsuus mieleen jolloin aina väritin ja piirsin.:) Seuraavaksi pitäisi lasten kanssa väkertää äitienpäiväkortteja.:)

 2. Annika

  Kaunis piirros! Harmi että itse tulee vapaa-ajalla tartuttua tosi harvoin enää tusseihin tai puuväreihin, vaikka nuorempana piirtelin joka päivä.. :/

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *