Blogit
Koti asemalla

Ei niin kesäinen villapaita

Sain tämän kevään luultavasti viimeisen neuleen valmiiksi.
Kovin kesäinen ei Mikin uusi villapaita ole, mutta näin viileinä päivinä tämä on oikein passeli. Ohje on siis Dropsin sivuilta ja lanka Dropsin Karisma.
Tätä oli oikeasti tosi kiva tehdä, tämä piti tehdä poikkeuksellisesti ylhäältä alaspäin, niin että hihatkin tehtiin suoraan neuleeseen eikä erikseen. Ennen en ole tuollaista kuvioneuletta tehnytkään, joten vähän jännitti että miten se sujuu. Hyvin ja nopeasti sujui ja työssä säilyi mielenkiinto hyvin kun kuvio eteni pikkuhiljaa. Myös hihoissa on pienet kuvioinnit jotka ei tässä nyt näy.
Vähän erilainen vaate kuin mitä Mikillä yleensä, yleensä kun pojalla on värikästä hupparia ym.

Miehellekin haluaisin tehdä jonkin vastaavan, mutta en nyt. Kesän pidän varmaan taukoa näistä, keskityn enempi ristipistotöihin ja muihin vähän kesäisimpiin töihin.

Seuraavaksi painunkin tästä Speedheaterin kanssa olkkarin lattian kimppuun, jei, ihan intona olen!:D Okei, otan mä lonkeron ja musiikkia mukaan jotta on edes vähän perjantaifiilistä.:D

-Henna-

Kommentit (3)

 1. Anonyymi

  Voi miten ihanaa kun osaat kutoa noin hienon puseron. Mä en osaa kuin häthätää ehkä kaulaliinan kutoa, jos muistan miten silmukat tehdään ;D Ei jäännyt ala-asteen ompelutunneilta juuri mitään mun "käteen" 🙂 En mä kyllä 4 kisun kanssa varmaan edes pystyisi kutomaan , kun jo kengän nauhojen sitominen saa kisut innostuneena saalistamaan nauhoja ;D
  T: Niina ja 4kisua

 2. Sanna/Kohti kotisaarta

  Tosi hienon villapaidan olet tehnyt! Mä tein Dropsin ohjeilla viime keväänä sellaisen vauvan kietaisuneuletakin, jossa KOKO villatakki tehtiin putkeen. Aloitettiin alhaalta takakappaleesta ja lopetettiin etukappaleen alareunaan. Ihan kivaa vaihtelua tuollaiset erilaiset mallit:-)

 3. hennaasemalta

  Niina: Kiitos!
  Joo kyllä meilläkin kissat on pureskellu puikot melkein rikki ja langat melkein poikki.:D Pitää olla tarkkana niiden kanssa.:)

  Sanna: Kiitos!:) Niin on, oli tosi kiva tehdä villapaita noin, mä kun inhoan sitä kappaleiden yhdistämisosuutta.:D

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *